Blockchain tabanlı kredi skorlama girişimi Colendi'nin mobil uygulamaları yayına alındı

İlk olarak Webrazzi Fintech 2017 sahnesinde tanıtılan blockchain tabanlı mikro kredi ve kredi skorlama girişimi Colendi, iOS ve Android için mobil uygulamalarını yayına aldı.
Blockchain tabanlı kredi skorlama girişimi Colendi'nin mobil uygulamaları yayına alındı

İlk olarak Webrazzi Fintech 2017 sahnesinde tanıtılan ve Bülent Tekmen tarafından kurulan blockchain tabanlı mikro kredi ve kredi skorlama girişimi Colendi, iOS ve Android için mobil uygulamalarını yayına aldı.

Geçtiğimiz aralık ayında gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Fintech 2018 konferansında, Colendi'nin ilk ürünü Colendi DAPP tanıtılmış ve yakın bir zamanda yayına alınacağı bilgisi katılımcılarla paylaşılmıştı. Beta programı konferanstan bir hafta sonra yayına alınan uygulama, şimdi de hem iOS hem de Android kullanıcıları için uygulama mağazalarında mevcut.

Sade bir arayüze sahip olan Colendi DAPP, uygulamaya giriş yapıldığı anda blockchain üzerinde bir kullanıcı kimliği oluşturuyor. Kullanıcısının akıllı telefon, alışveriş, sosyal medya ve finansal durumları gibi verileri çerçevesinde bir skor oluşturan Colendi DAPP, oluşturulan bu skorun paylaşılmasını da olanak tanıyor.

Blockchain temelli bir uygulama olması nedeniyle oldukça güvenli bir çözüm olan Colendi DAPP, kullanıcılarının kişisel verilerini göremiyor. Kullanıcılar tarafından paylaşılan bilgiler şifrelenerek saklanıyor ve bu şifreler sadece kullanıcılarda yer alıyor. Kısacası Colendi DAPP uygulamasına verdiğiniz bilgilere sadece siz ulaşabiliyorsunuz.

Colendi'nin mobil uygulamasını iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.