Adobe XD için ücretsiz illüstrasyon eklentisi: unDraw

Katerina Limpitsouni tarafından üretilen ve Aggelos Gesoulis tarafından kodlanan unDraw, ilüstrasyon çeşitliliğiyle kullanıcıların gözdesi olabilir. 
Adobe XD için ücretsiz illüstrasyon eklentisi: unDraw

Bir Adobe XD eklentisi olan unDraw, kullanıcılarına ücretsiz ilüstrasyonların yanı sıra farklı özellikler sunarak tasarım süreçlerini hızlandırıyor. Kullanıcıların eklenti üzerinden ücretsiz ilüstrasyonlar bulmasını sağlayan unDraw, bu ilüstrasyonları tasarımınızın renk paletine göre düzenlemenize de imkan tanıyor. 

Eklentiyi indirdikten sonra istediğiniz illüstrasyonu kolayca seçebiliyorsunuz. Seçtiğiniz illüstrasyonu tasarımınıza eklemek için ise yapıştır komutunu kullanmanız yeterli oluyor.

SVG formatındaki görselleri hızlı ve kolay bir şekilde ölçeklendirmeniz de mümkün. Mor ağırlıklı olan ilüstrasyonları istediğiniz renge göre düzenleyebileceğinizi de belirtelim. Eğer ilk etapta assests kısmında pek bir renk seçeneğine sahip değilseniz, ilüstrasyonları indirdikten sonra yeni renklere seçeneklerine de kavuşabilirsiniz. 

Bu arada ücretsiz olan bu ilüstrasyonları hem kişisel projelerinizde hem de müşterilerinize sunacağınız projelerde kullanabileceğinizi de belirtelim. Katerina Limpitsouni tarafından üretilen ve Aggelos Gesoulis tarafından kodlanan unDraw, ilüstrasyon çeşitliliğiyle kullanıcıların gözdesi olabilir. 

Hatta eklentinin unDraw sitesi ile senkronize çalışması da oldukça değerli. Böylece unDraw'a yüklenen her yeni tasarımı XD eklentisinde de görebiliyorusunuz. Ayrıca bir arama çubuğuna da sahip olan eklentide aradığınız tasarımı yüzlerce illüstrasyon arasından kolayca bulmanız da söz konusu. 

Son olarak çizimler ile XD'nin auto animate özelliğinden faydalanabileceğinizi ekleyelim. unDraw ekibi, tasarımcıların ilüstrasyon alanındaki süreçlerini hızlandırması için yeni araçlar üretmeye devam edeceğini belirtiyor. Bu sayede tasarımcılar da ilüstrasyon konusunda ciddi bir kütüphaneye kavuşmuş oluyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.