Teknoloji çalışanları için uzaktan çalışmaya müsait işleri listeleyen girişim: Remotive

Teknoloji şirketlerini teknoloji çalışanları ile buluşturan Remotive, sitesinde uzaktan çalışmaya müsait "Remote" iş ilanlarını paylaşıyor.
Teknoloji çalışanları için uzaktan çalışmaya müsait işleri listeleyen girişim: Remotive

Uzaktan çalışmanın geleceğin çalışma şekli olacağını düşünen Remotive, sitesinde uzaktan çalışmaya müsait "Remote" iş ilanlarını paylaşıyor. Şimdilik ağırlıklı olarak Yazılım Geliştirici, Müşteri Desteği, Tasarım, Satış/ Pazarlama ve Ürün alanlarında iş ilanları paylaşan Remotive, mesleğinizi belirterek mail adresinizi bırakmanız halinde size haftalık bildirimler de gönderiyor. 

Teknoloji şirketlerini teknoloji çalışanları ile buluşturan Remotive'de iş ilanı vermek 299 dolar. İlan verenler bu ücret karşılığında diğer ilanlar arasında öne çıkıyor ve logolarını ilana yerleştirebiliyor. Remote iş arayanlar ise site üzerinden uygun buldukları işe kolayca başvurabiliyor.

Sitede yer alan işverenler arasında Unsplash, Shopify ve Duck Duck Go gibi tanıdığımız isimler bulunuyor. İş ilanlarının yanı sıra bir slack topluluğu da bulunan Remotive, uzaktan çalışanların kendini yalnız hissetmemesini de sağlıyor.  Tek seferde ödeyeceğiniz 99 dolar karşılığında üye olabileceğiniz bu toplulukta binden fazla kişi yer alıyor. Böyle remote çalışanların dijital bir networking olanağına sahip olmasını sağlayan Remotive, burada özel içerikler de paylaşıyor. 

Remotive'in sitesine one çıkan bir başka özellik ise Webinar. Dünyanın her yerinden teknoloji çalışanlarının katıldığı Webinar'da Remote çalışmakla ilgili birçok farklı konuda bilgi paylaşımı yapılıyor. Tarihi ve saati sitede paylaşılan bu Webinar'lara katılmak için isimini ve e-posta adresinizi bırakmanız yeterli. 

Remotive aynı zamanda sitesinde Remote çalışmaya dair kaynaklarını da paylaşıyor. Bu sayede potansiyel çalışanlar, hangi şirketlerin Remote işe alım yaptığını ve Remote çalışanların maaş aralıklarını kolayca görüntüleyebiliyor. Eğer siz de uzkatna çalışma fikrine açıksanız ya da hali hazırda bu alanda iş arayışındaysanız Remotive'e göz atmanızda fayda var. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.