Öğrenciler ve freelance çalışanlar için yapılacaklar listesi platformu: Deadlines

Aracın web sitesine girdiğinizde e-posta adresinizle üye olmanız gerekiyor, üyelik oluşturmadan Deadlines'ı kullanmak mümkün olmuyor.
Öğrenciler ve freelance çalışanlar için yapılacaklar listesi platformu: Deadlines

Eğer bir ofis ortamında çalışmıyorsanız kimi zaman yapılacakları ya da projeleri hatırlamak zorlu bir süreç olabiliyor. Her ne kadar günümüzde bunun için birçok uygulama olsa da görsellikle desteklenmiş web siteleri ya da eklentiler ciddi anlamda hayat kurtarıcı oluyor. Yeni diyebileceğimiz bir web sitesi olan Deadlines da özellikle öğrencileri ve freelance çalışanları odağına alan bir yapılacaklar listesi. 

Aslında Deadlines'ın yapılacaklar listesinden çok bir düzenleyici olduğunu söylemek mümkün. Zira hafta içinde yapacağınız her şeyi düzenli bir şekilde sizin için kendi bünyesinde saklıyor. Üstelik Deadlines'ı kullanmak da gerçekten çok kolay. Aracın web sitesine girdiğinizde e-posta adresinizle üye olmanız gerekiyor, üyelik oluşturmadan Deadlines'ı kullanmak mümkün olmuyor.

Giriş yaptığınız e-posta adresinize gelen onay linkinden sonra direkt olarak sisteme giriş yapmış oluyorsunuz. Akabinde sağ alt köşede bulunan artı (+) işaretine tıklayıp istediğiniz görevi oluşturabiliyor, görevinize kendi zevkinize göre bir renk verebiliyorsunuz. Böylece görsellik de ön plana çıkıyor ve can sıkıcı yapılacaklar listeleri yerini modern ve daha tatlı bir tasarıma bırakıyor. Deadlines, projenizin zamanı yaklaştıkça size e-posta yoluyla bildirim gönderiyor. Bu şekilde yapacaklarınızı unutma gibi bir durumunuz olmuyor.

Deadlines her ne kadar kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor olsa da uygulamanın çok da yeterli olmadığını söyleyebiliriz. Zira mobilde kullanılamıyor oluşu aracı çağın bir tık gerisine itiyor. Sürükle-bırak özelliğinin bulunmaması da Deadlines'ın eksileri arasında yer alıyor. Ancak sürekli bilgisayar başında çalışıyorsanız da sade tasarımından ve kullanım kolaylığından dolayı güzel bir alternatif olabileceğini söyleyebiliriz. 

Yapılacaklar listesi uygulamaları son dönemin en popüler türleri arasında demek mümkün. Deadlines eğer biraz daha geliştirilirse ve farklı şekillerde desteklenirse daha güzel yerlere gelebilecek bir uygulama. Fakat şimdiki haliyle basit bir web sitesi olmaktan öteye gidemiyor. Yine de göz atmak isteyenler Deadlines'ı bu linkten deneyebilirler. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.