GarantiOne mobil uygulaması 25 Nisan tarihinde kapanıyor

Garanti Bankası'nın mobil uygulaması olan Garanti Cep uygulamasında karşımıza çıkan bilgilere göre GarantiOne servisi 25 Nisan tarihinde kapanacak.
GarantiOne mobil uygulaması 25 Nisan tarihinde kapanıyor

2016 yılının Ekim ayında Garanti Bankası'nın 2013 yılında kullanıma sunduğu mobil bankacılık servisi iGaranti'nin isim değiştirerek GarantiOne servisine dönüştüğünü sizlere aktarmıştık. Bugün karşımıza çıkan haberlere göre ise Garanti Bankası'nın mobil bankacılık servisi GarantiOne, hizmet vermeyi sona erdiriyor.

Garanti Bankası'nın mobil uygulaması olan Garanti Cep uygulamasında karşımıza çıkan bilgilere göre GarantiOne servisi 25 Nisan tarihinde kapanacak. Özellikle gençlere yönelik olarak kullanıla sunulan GarantiOne uygulaması, 18 - 25 yaş arasındaki kullanıcılar için geliştirilen bir mobil uygulama olarak kullanıma sunulmuştu.

Garanti Bankası tarafından paylaşılan bilgilere göre GarantiOne kullanıcılarının büyük çoğunluğu aynı zamanda Garanti Cep’i de kullanıyor. Tüm teknolojik yatırımını tek bir noktada toplamayı hedeflediğini belirten Garanti Bankası, bu nedenle GarantiOne uygulamasını sonlandırma kararı aldığını belirtse de anlaşılan ücretsiz sunulan servislere karşılık katma değer yaratılamamış.

GarantiOne kullanıcılarının tüm ürünlerine ve başvurularına Garanti Cep’ten de ulaşabildiklerini ekleyelim. Kullanıcılar mevcut GarantiOne müşteri numaraları ve parolaları ile Garanti Cep’e giriş yapabilirler. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamanın tamamını aşağıda bulabilirsiniz.

Merhaba Sevgili GarantiOne’lı,

Seninle bugüne kadar GarantiOne’ın renkli dünyasında birlikte güzel günler geçirdik. Artık bu yolculuğumuza Garanti Cep ile devam edeceğiz. Gördük ki, GarantiOne kullanıcılarının büyük çoğunluğu aynı zamanda Garanti Cep’i de kullanıyor. Biz de tüm teknolojik yatırımımızı Garanti Cep’e odaklayarak sana yaşattığımız dijital bankacılık deneyimini güçlendirmek istiyoruz. Bu nedenle, 25 Nisan 2019 tarihinden itibaren GarantiOne’dan hizmet vermeyi sona erdiriyoruz.

Her tür bankacılık ihtiyacını karşılamaya ve hayatını kolaylaştırmaya, zengin ürün ve hizmet yelpazesine sahip Garanti Cep üzerinden devam etmeyi arzu ederiz. GarantiOne’daki tüm ürünlerine ve başvurularına Garanti Cep’ten de ulaşabilir, işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsin. Mevcut GarantiOne müşteri numaran ve parolanla Garanti Cep’e giriş yapabilirsin.

Garanti ailesi olarak GarantiOne yolculuğumuzda bizimle olduğun için teşekkür ediyor, beraberliğimizin Garanti Cep'te güçlenerek devam etmesini diliyoruz.

Garanti Bankası

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.