Mobil cihazlar için ücretsiz ve profesyonel fotoğraf düzenleyici: Enlight Photofox

Ücretli ya da ücretsiz olarak kullanabileceğimiz çoğu düzenleme uygulaması, fotoğraflarımızın ve videolarımızın daha kaliteli hale gelmesine, hemen hemen profesyonele yakın işler çıkmasına olanak sağlıyor.
Mobil cihazlar için ücretsiz ve profesyonel fotoğraf düzenleyici: Enlight Photofox

Instagram'ın hayatlarımıza fazlasıyla dahil olması, birçok fotoğraf ve video düzenleyiciye de telefonlarımızda yer açmamız anlamına geliyor. Ücretli ya da ücretsiz olarak kullanabileceğimiz çoğu düzenleme uygulaması, fotoğraflarımızın ve videolarımızın daha kaliteli hale gelmesine, hemen hemen profesyonele yakın işler çıkmasına olanak sağlıyor. Lightricks tarafından hayata geçirilen ve başlangıç sürümü ücretsiz olan Enlight Photofox da bu uygulamalardan biri.

Öncelikle Enlight Photofox'ın sadece iOS cihazlar için mevcut olduğunu belirtelim. Temel özellikleriyle karşımıza ücretsiz olarak çıkan uygulamayı daha kapsamlı olarak kullanmak isteyenler ise 1 aylık 24,99 TL, 12 aylık toplam 127,99 TL ya da ömür boyu kullanım için 479,99 TL karşılığında pro sürümüne sahip olabiliyorlar. Ancak uygulamanın temel halinin de oldukça kullanışlı olduğunu söylemekte fayda var. Katmanlardan karışım modlarına, özel efektlerden fırçalara, fontlardan tonsal düzenlemelere, filmlere, siyah-beyaz ve çifte önayarlara kadar birçok özellik Enlight Photofox'ta mevcut.

Programı App Store'dan indirdiğiniz zaman sizden herhangi bir şekilde üyelik girişi istenmiyor. Belirli adımları ve deneme projesini geçtikten sonra uygulamayı istediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Enlight Photofox'ta düzenlemek istediğiniz fotoğrafları kendi galerinizden seçebildiğiniz gibi uygulamanın örnek resimlerini de kullanabiliyorsunuz.

Uygulamayla resimleri üst üste ekleyip çifte pozlama ve sürreal iPhone sanatı yaratabiliyorsunuz. Fotoğrafları istediğiniz gibi birleştirip istediğiniz zaman yeniden düzenleyebiliyorsunuz. Kes ve kopyala özelliklerinin de bulunduğunu Enlight Photofox'ta karıştırma modlarını ve şeffaflığı düzenleyip resimleri dönüştürebiliyorsunuz. Resim üzerine yazı yazmak, şekil eklemek de uygulamanın kullanıcıya sunduğu özelliklerden biri. Sosyal medya görselleri ve posterleri de yaratabileceğiniz uygulamada, ton, renk, tanecik, vinyet, solma, yapı, yoğunluk gibi özellikler denetlenebiliyor, fotoğrafa çeşitli efektler eklenebiliyor.

Şu an için Google Play Store'da Android cihazlar için bulunmayan Enlight Photofox'ı iOS cihazlarınız için App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.