EvdekiBakıcım'dan bakıcılık hizmeti, sigorta poliçelerine girdi

EvdekiBakıcım'dan bakıcılık hizmeti, sigorta poliçelerine girdi

Hamileliğinizin 9. ayında bile alabileceğiniz ilk hamilelik sigortası “İki Can” poliçesine sahip Demir Hayat, hızla büyüyen EvdekiBakıcım ile bir yeniliğe imza attı. Bakım hizmetlerini tek bir platformda buluşturan EvdekiBakıcım ile iş birliğine giden Demir Hayat, "İki Can Hamilelik Sigortası" satın alan ailelere, 3 saatlik bakıcı hizmetini ücretsiz olarak hediye edecek. 3 saat sonrasında hizmet almaya devam etmek isteyen aileler, Demir Hayat’a özel indirimli fiyatlardan hizmet almaya devam edecekler.

Demir Hayat CEO’su Viktor Hodara, EvdekiBakıcım platformu ile yaptıkları iş birliğinden bahsederek İki Can Hamilelik Sigortası’nın hamileliğin son ayında olunsa bile satın alınıp kullanılabileceğini anlattı. Hodara, ayrıca ayakta tedavi teminatı ile tüm doğum öncesi kontrol ve tetkiklerin gerçekleştirilebileceğini, psikolojik danışmanlık, diyetisyen, hizmet, göz ve diş muayenesi hizmetlerine de sahip olunabildiğini söyledi. Hodara, yeniliklere devam edeceklerini de belirtti. EvdekiBakıcım CEO’su Miraç Bal ise, Demir Hayat ile yaptıkları iş birliği ile ilgili olarak İki Can Hamilelik poliçesi sahiplerinin artık aradıkları referanslı bakıcıya çok hızlı bir şekilde ulaşabileceklerini söyledi.

Sigortanın dokunduğu alanlar müşterilerin beklentileri doğrultusunda yeniden yapılanıyor. Dijital iş modelleri, büyük veri analizinin yolunu açıyor ve böylece müşterilere kişiselleştirilmiş poliçeler ve fiyatlar sunulabiliyor. EvdekiBakıcım Kurumsal’ın ana hedeflerinden birisi de sigorta şirketlerinin ailelere özel poliçe sunabilmesine destek vermek. 2016 yılından bu yana hizmet veren EvdekiBakıcım, 2018 yılında iş yerleri ve sigorta şirketleri için EvdekiBakıcım Kurumsal platformunu hayata geçirerek inovatif hizmetler sunmaya devam ediyor.

Bu arada, EvdekiBakıcım'ın dünyanın en yüksek bütçeli sivil araştırma programlarından olan Avrupa Birliği Horizon 2020 fonuna başvurduğu projesinin kabul olduğunu hatırlatalım. İlk fazda 50 bin Euro alan EvdekiBakıcım, ikinci fazda 1,5 milyon Euro almayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.