Girişimler için ücretsiz Paydaş Analizi sunum şablonu

Girişimler için ücretsiz Paydaş Analizi sunum şablonu

24Slides tarafından hazırlanan Paydaş Analizi sunum şablonu, 10 farklı slayttan oluşuyor. Şirketine değer katarken hissedarların kazancını da arttırmak isteyen şirketlerin kullanabileceği bu analiz şablonu, şirketlerin karar verme aşamasında etkin rol oynayabilir.

Sunum şablonunda analiz için matriksler, anahtar faktörler ve dönüşüm slaytları kullanılıyor. Matriksin kullandığı gözlemleme, bilgilendirme, memnun etme ve yeniden yaratmak gibi stratejiler sayesinde hissedarların çıkarlarına yönelik kararlar almanız sağlanıyor.

Anahtar Faktörler slaytında birkaç hissedarı çıkarlarına, ihtiyaçlarına ve etkilerine göre tanımlayabilirken, dönüşüm slaytında hissedarlar için faydalı olacak  belirli bir projenin akışını yansıtabiliyorsunuz.

24Slides'a kayıt olduktan sonra  ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu sunum şablonunu Power Point'te sorunsuz bir şekilde kullanabilmeniz için sitedeki rehberden de faydalanabiliyorsunuz. Eğer sunumdan memnun kalırsanız tasarımı kişiselleştirmek için slayt başına 10 dolar ödeyerek 24Slides'tan tasarım desteği alabileceğinizi de ekleyelim.

Amazon, Loreal, Coca-Cola ve Mastercard dahil omak üzere birçok tanınmış markaya hizmet veren 24Slides bu ücretsiz şablon sayesinde hizmetlerini tanıtırken girişimlere destek oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.