Airtable'dan hata yönetimi aracı: Bug Tracker

Airtable'dan hata yönetimi aracı: Bug Tracker

Veri yönetim aracı Airtable tarafından üretilen Bug Tracker, ürünlerinizin hata yönetim sürecini hızlandırmak için tasarlandı. QA analistleri, test mühendisleri ve hızlı büyüyen ekiplerin tercih edebileceği Bug Tracker, ekiplerin hatalar odağında yaptığı iş birliğini kolaylaştırıyor.

Bulut tabanlı olan Bug Tracker, esnekliğiyle dikkat çekiyor. Özellikle yazılım geliştirici ekiplerin faydalanabileceği bu araç, projelerinde agile geliştirme süreci kullananlar için uygun olabilir. Bug Tracker aynı şekilde ürünlerindeki karışıklıkları daha iyi düzenleyebilmek için özel bir iş akışı geliştirmek isteyenler tarafından tercih edilebilir.

Bug Tracker ile ekip üyeleri, projelerdeki hataları düzeltmek veya hataları takip etmek için kolayca görev atayabiliyor. Airtable'ın hata takip sistemi sayesinde, bulunan hatalar kolayca bildirilebiliyor.

Bunların yanı sıra bir filtreleme sistemine de sahip olan Bug Tracker'a filtreler tanımlayarak hataların takibi ve işlenmesi sürecini yeniden değerlendirebiliyorsunuz. Bünyesinde bir önceliklendirme sistemine de sahip olan Bug Tracker, önemli hataları öne çıkarmanızı ve hızlıca çözüme ulaştırmanızı sağlıyor. Yine filtreler üzerinden hataların durum bildirimini görüntüleyebiliyor ve çözümün hangi aşamada olduğunu görebiliyorsunuz. Böylece hata çözülene kadar müşteri desteği gibi ekstra önlemler alabiliyorsunuz.

Airtable'ın sunduğu bu aracı kullanmak için bir hesap açmanız gerektiğini de ekleyelim. Airtable'ın tüm ürünleri için 2 haftalık ücretsiz deneme sürümü sunduğunu da belirtmekte fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.