Web sitelerini e-posta istemcilerinden uzak tutan araç: I Hate Mailto

Web sitelerini e-posta istemcilerinden uzak tutan araç: I Hate Mailto

Chrome ve Firefox eklentisi olan I Hate Mailto, web sitelerindeki iletişim bölümünde tıkladığınızda e-posta istemcinizin otomatik olarak açılmasının önüne geçiyor. Bunun yerine e-posta adresini kopyalayan I Hate Mailto, e-posta göndermek istediğiniz adresi dilediğiniz yere yapıştırmanızı sağlıyor.

1,99 dolara satın alabildiğiniz I Hate Mailto, aynı zamanda Cleanmock ve culrs ekiplerinin ortak çalışması olarak öne çıkıyor. Ürünü satın almadan önce web sitesi üzerinden çalışma şeklini görebiliyor ve test edebiliyorsunuz.

Eğer I Hate Mailto'ya bir şans vermek isterseniz girişimin web sitesinde pay pal ve banka/kredi kartı üzerinden ödeme yapabilirsiniz. Sonrasında mailinize iletilen lisans anahtarı ile indirdiğiniz Chrome veya Firefox eklentisine giriş yapmanız mümkün.

I Hate Mailto ürünü aslında bizlere kullanıcıları rahatsız eden küçük detayların nasıl yeni ürün ve hizmetlere dönüşebileceğini gösteriyor. Özellikle son yıllarda markaların önceliklendirmeye başladığı kullanıcı deneyimi, farklı alanlarda yeni girişim ve ürünlerin çıkmasına da imkan sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.