Nintendo Labo: VR kiti 12 Nisan tarihinde satışa çıkıyor

12 Nisan tarihinde resmen tanıtılacak ve satışa çıkacak olan Nintendo Labo: VR kiti, adından da anlaşılabileceği üzere Nintendo Switch oyun konsoluna sanal gerçeklik özellikleri ekleyecek.
Nintendo Labo: VR kiti 12 Nisan tarihinde satışa çıkıyor

İlk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında Nintendo Switch için kullanıma sunulan Labo aksesuarlarına yenileri ekleniyor. Bugün paylaşılan haberlere göre 12 Nisan tarihinde resmen tanıtılacak ve satışa çıkacak olan Nintendo Labo: VR kiti, adından da anlaşılabileceği üzere Nintendo Switch oyun konsoluna sanal gerçeklik özellikleri ekleyecek.

VR Goggles, Blaster, Camera, Elephant, Bird ve Wind Pedal olmak üzere 6 farklı parçadan oluşan Nintendo Labo: VR kiti, tıpkı ilk Labo aksesuarlarında da olduğu gibi genel anlamda kartondan oluşuyor. Nintendo Labo: VR kiti ve başlangıç kiti olmak üzere iki farklı seçenek olduğunu da belirtelim.

80 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Nintendo Labo: VR kiti ile yukarıda bahsettiğimiz 6 aksesuarı da yapabiliyorsunuz. 40 dolar fiyat etiketine sahip olan başlangıç kiti ile ise sadece VR Goggles ve Blaster aksesuarlarını yapmak mümkün. Başlangıç kitini satın aldıktan sonra diğer ürünleri ayrı olarak satın alabileceğinizi de ekleyelim. Hem Nintendo Labo: VR, hem de başlangıç kiti ön siparişe de açılmış durumda.

64 mini oyunu destekliyor

Toplamda sanal gerçeklik destekli 64 mini oyuna destek verecek olan Nintendo Labo: VR kiti, Nintendo Switch oyun konsolu ile sanal gerçeklik deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar için oldukça başarılı bir alternatif gibi görünüyor. Buradaki tek sorun ise Nintendo Switch oyun konsolunun ekranı. Sadece 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde olan Nintendo Switch'in görüntü anlamında başarılı bir deneyim sunması pek mümkün görünmüyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.