Netflix'in Bandersnatch'ten sonraki interaktif yapımı You vs. Wild'ın yayın tarihi belli oldu

Netflix, Bandersnatch’in ardından yetişkinlere özel olarak hazırlanan ikinci interaktif yapımı olan You vs. Wild'ı duyurdu.
Netflix'in Bandersnatch'ten sonraki interaktif yapımı You vs. Wild'ın yayın tarihi belli oldu

Webrazzi olarak yerinden takip ettiğimiz Netflix Labs Day 2019 etkinliğinden önemli haberleri ve gelişmeleri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde Netflix'in Bandersnatch’in başarısından sonra daha fazla interaktif içerik üreteceğini açıkladığını sizlere aktarmıştık.

Bugün başlayan Netflix Labs Day 2019 etkinliğinde konu ile ilgili bir açıklama yapan Netflix, Bandersnatch’in ardından yetişkinlere özel olarak hazırlanan ikinci interaktif yapımı olan You vs. Wild'ı duyurdu. 10 Nisan tarihinde yayınlanacak olan You vs. Wild, Bear Grylls'in maceralarını interaktif olarak Netflix izleyicisi ile buluşturacak.

8 bölümden oluşuyor

İnteraktif bir macera serisi olarak karşımıza çıkan You vs. Wild, toplamda 8 bölümden oluşuyor. Tıpkı Bandersnatch'te olduğu gibi You vs. Wild serisinde de alınacak olan tüm önemli kararları interaktif olarak seyirciler tarafından alınacak. Paylaşılan bilgilere göre Bear Grylls'in başarılı olup olmaması seyirciler tarafından alınan kararlara bağlı.

Yapımcıları arasında Bear Grylls, Chris Grant, Drew Buckley, Ben Silverman, Howard Owens, Rob Buchta ve Delbert Shoopman'in bulunduğu You vs. Wild'ın yönetmen koltuğunda ise Ben Simms'in oturduğunu da ekleyelim. Konu ile ilgili bir açıklama da paylaşan Grylls, türünün ilk örneklerinden olan You vs. Wild'ı sunmaktan dolayı gururlu olduğunu dile getirdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.