400'den fazla lounge’a sadece birkaç tık ile giriş hakkı sağlayan uygulama: LoungeMe

400'den fazla lounge’a sadece birkaç tık ile giriş hakkı sağlayan uygulama: LoungeMe

Tüm dünyada toplamda 400'den fazla lounge’a sadece birkaç tık ile giriş hakkı sağlayan bir uygulama olarak karşımıza çıkan LoungeMe, 2018 yılının sonunda hem iOS hem de Android platformlarında kullanıma sunuldu. TAV Holding Grup Şirketleri'nin bir çözümü olan LoungeMe, lounge kullanımının sadece hava yollarının business class uçan yolcularına özgü bir servis olduğu imajı değiştirmeyi hedefliyor.

Lounge kullanarak havalimanındaki vaktini keyifle geçirmek isteyen birçok kişinin kafasında, "Hangi lounge’u hangi kartla kullanacağım?" sorusu ortadan kaldırmayı hedefleyen LoungeMe, temelde lounge hizmetini hızlı ve kolay ulaşabilir hale getirmek üzerine geliştirildi.

Yaklaşık 3 yıllık bir çalışmanın ürünü olarak kullanıma sunulan LoungeMe uygulamasının teknik altyapısı, hem kurumsal hem bireysel ihtiyaca kolayca hizmet verebilecek esneklikte geliştirildi. Şu an için yaklaşık 20 kişilik bir ekip tarafından yönetilen LoungeMe uygulaması, API entegrasyonu sayesinde havalimanlarının veya sadakat programı yöneten birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olmayı da planlıyor.

LoungeMe sahip olduğu web altyapısı sayesinde seyahat acentaları, otel ve biletleme gibi turizm sektöründe hizmet veren tüm online portallara entegrasyon kabiliyetine de sahip. Böylece yolcuların uçak biletini veya turunu alırken yanında lounge giriş hakkını da kolayca satın alabilmeleri hedefleniyor.

LoungeMe uygulaması sayesinde yolcular seyahat sıklığı ve ihtiyaçlarına göre paket veya tekli lounge giriş hakkı satın alabiliyorlar. Üstelik LoungeMe üzerinden yapılan satın almalar ile puan kazanılarak sonraki seyahatlerde bu puanların kullanılabildiğini de ekleyelim.

Hedef 4,5 milyon kullanıcı

Ayrıca LoungeMe uygulamasında yolcu ihtiyaçları dikkate alınarak oluşturulan lounge hakkı paylaşma, arkadaşını davet etme, lounge’u degerlendirme ve oyun oynama gibi daha birçok özellik bulunduğunu da belirtelim.

Kredi kartı ve banka kartının yanı sıra Alipay, Ideal, Sofort gibi 15’in üzerinde alternatif ödeme yöntemini de destekleyen LoungeMe, önümüzdeki 5 yıl içinde 4,5 milyon kullanıcıya ve 3 milyon lounge kullanımına ulaşmayı hedefliyor. Dilerseniz LoungeMe uygulamasını iOS için buradan, Android için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.