Şirketlerin verimliliğini artırmayı hedefleyen platform: Time is Ltd.

Şirketlerin verimliliğini artırmayı hedefleyen platform: Time is Ltd.

Prag merkezli bir girişim olan ve Cyril Hoschl ile Webrazzi sahnesinden tanıdığınız bir isim Jan Rezab tarafından kurulan Time is Ltd., şirketlerin ve çalışanların, Slack, Office 365, Google Apps ve diğer kurumsal yazılımları kullanmasıyla ilgili fikir edinmelerine yardımcı olmak için verimlilik yazılımı analitiği sunuyor.

Time is Ltd. iletişim akışını, takvimi, Slack ve diğer verileri daha anlamlı hale getiriyor, bunları kolay bilgilere dönüştürerek şirketlerin verimliliğini artırmayı hedefliyor. Şirketin trendleri ve takım dinamiklerini ortaya çıkarmak için gerçekte nasıl çalıştığını ölçüyor. İş dönüşümü, kurumsal değişiklikler veya satış ekibi performansını takip ederken etkili iş yeri kültürü müdahaleleri oluşturma konusunda çalışanların kendini güçlendirmesine yardımcı oluyor.

Zaman kontrolü ve tasarrufu sağlıyor

Makine öğrenmesiyle desteklenen verimlilik yazılımı analitik platformu, işletmelerin genellikle çeşitli bölümlerde iş birliği yapmak için kullandıkları bulut yazılım araçlarına bağlanıyor. Daha sonra, bu yazılım araçlarından elde edilen Slack'e kimin ve ne zaman geçirdiği, hangi ekiplerin bir araya geldiği, çeşitli takvimlere göre nerede ve ne kadar süre kalacağı gibi çeşitli meta verileri analiz ediyor. Time is Ltd.'in ana fikri ise karşımıza, yöneticilerin üretkenliğin nerede kaybolduğu veya nasıl geliştirilebileceği konusunda daha iyi bir anlayış kazanmalarını sağlamak ve bu kalıplardaki değişiklikleri iş hedeflerine bağlamak olarak karşımıza çıkıyor.

Verimlilikler ön plana çıkarılıyor

Time is Ltd., düzenlenen toplantı sayısının ne kadar arttığını ve hangi departmanların veya ekiplerin onları teşvik ettiğini gösterebiliyor. Time is Ltd. ayrıca bölümler arası video toplantısı verimliliğini gösterebiliyor. Örneğin; insanların bu toplantılara sık sık seyahat etmeleri gerekiyorsa, bunun dijital toplantılarla karşılaştırıldığında ne kadar sürdüğü gibi bilgiler Time is Ltd. sayesinde öğrenilebiliyor. Satış, verimlilik analitiklerinden faydalanabilecek bir başka alan olarak karşımıza çıkıyor. Time is Ltd. çoğu satış ekibinin toplantı zamanlarının çoğunu sanıldığı gibi dışarıda değil şirket içinde geçirdiğini ortaya koyuyor.

3 milyon Euro yatırım

Bu arada Time is Ltd.'in 3 milyon Euro yatırım aldığını da belirtelim. Yatırım turunu ise daha önce Londra merkezli Mosaic Ventures'tan tanıdığımız Mike Chalfen yönetti. Yatırım turunda karşımıza çıkan bir diğer şirket ise Accel oldu. Yatırımın, bulut yazılımları içinde gizlenen davranış kalıplarını daha iyi anlamak isteyen büyük işletmeler için platform oluşturmaya devam etmek için kullanılacağını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.