Twimmage ile tweetlerinizi görsellere dönüştürebilirsiniz

Twimmage ile tweetlerinizi görsellere dönüştürebilirsiniz

Tweetlerinizi Instagram'da paylaşılabilecek görsellere dönüştüren Twimmage, App Store ve Google Play üzerinden indirilebiliyor. Bir web uygulaması da bulunan Twimmage'ın kullanımı da oldukça basit. Eğer uygulamayı indirmek istemiyorsanız web uygulamasındaki bazı özelliklerin şu an için stabil çalışmadığını da belirtelim.

Twimmage'ın web uygulaması üzerinden Twitter'a bağlanarak tüm tweetlerinizin dökümünü tek bir yerde görebiliyorsunuz. Bu arada üçüncü parti uygulamalara erişim vermeyi tercih etmeyenler için Twimmage'ın sadece zaman akışındaki tweetlere ve takip ettiğiniz kişilere eriştiğini söyleyelim.

Twimmage'ın web uygulamasında Listelenen tweetleri görsellere dönüştürmek için ise iki seçenek sunuluyor. Bunlardan ilkinde listelenen tweetler arasından istediğinizi seçerek kare formatta bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz. İkinci seçenek tweetlere arkaplan ekleyebiliyorsunuz.

Ancak ikinci seçeceğin stabil olarak çalışmadığını belirtmekte fayda var. Üstelik bu seçeneği tercih ettiğinizde tweetleri metin alanına yeniden yazmanız gerekebiliyor.

Bu nedenle eğer twimmage'a bir şans verecekseniz, mobil ugyulamasını indirmenizi tavsiye edebiliriz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra size sunulan hesapların içeriklerinden alıntılar paylaşabilir ya da istediğiniz bir kişinin hesabını aratabilirsiniz.

Tweetlerini paylaşmak istediğiniz kişinin hesabını görüntüleyerek dilediğiniz tweeti paylaşıma hazır hale getirebilirsiniz. Görsele dönüştürmek üzere hazırlanan tweetlerin arkaplanına renk seçenekleri ekleyebileceğiniz gibi farklı görseller yerleştirmeniz de mümkün.

Twimmage'da hazırlandığınız görselleri doğrudan Instagram hesabınızın akışında veya hikayelerde paylaşabileceğiniz gibi WhatsApp, Facebook, Twitter ve Pinterest'te de paylaşabileceğinizi ekleyelim. Hatta bu görselleştirilmiş tweetleri paylaşmak istediğiniz kişilere e-posta olarak göndermeniz de mümkün.

Twimmage, özellikle Twitter'daki takipçi kitlesini Instagram'a taşımak isteyenlerin tercih edebileceği bir yöntem. Bana kalırsa ekran alıntılarına farklı arka planlar eklenebilmesi, Instagram'ın öne çıkan görsel ve estetik paylaşım formatını destekler nitelikte. Ayrıca basit bir ekran alıntısının ötesinde otomatik olarak boyutlandırma yapması da kullanıcıların işini kolaylaştırabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.