Loom, kamera ve ekran kaydı ile ekip çalışmasını kolaylaştırıyor

Loom, kamera ve ekran kaydı ile ekip çalışmasını kolaylaştırıyor

Ekip çalışması araçlarına yeni bir bakış açısı getiren Loom, ekran görüntülerinizi kaydederek ekip arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlıyor. Aynı zamanda kameranız üzerinden de kayıt gerçekleştiren Loom, ekran görüntülerinize kamera kayıtlarınızı dahil edebiliyor. Loom'un bu kayıtları tek bir link üzerinden paylaşmanızı sağladığını da ekleyelim.

Ekip arkadaşlarınıza aktarmanız gerekenleri uzun metinler yerine video aracılığıyla aktarmanızı mümkün kılan Loom, anlık olarak paylaşılabildiği gibi satır içi paylaşım seçeneklerine de sahip. Slack entegrasyonu ile paylaşım sürecini hızlandıran Loom, GDPR uyumluluğu ile verilerinizi güvende tuttuğunu da belirtiyor.

Loom'un müşterilerinizin ya da ekip arkadaşlarınızın videoya katkıda bulunmasına imkan tanıdığını da belirtelim. Uzun süren e-posta ya da mesajlaşma trafiği yerine videoya doğrudan katkıda bulunabilen kullanıcılar, geri bildirim sürecini de hızlandırmış oluyor. Videoların herhangi bir bölümüne ifade bırakabilen kullanıcıların yorumlarını da aynı şekilde ekleyebildiğini söylemekte fayda var.

Loom Google, Dropbox, Airbnb ve Uber dahil olmak üzere 130 ülkede 500 binden fazla ekip tarafından kullanılıyor. Bir Chrome tarayıcı eklentisi, masaüstü uygulaması ve bir web uygulaması bulunan Loom'un ücretsiz versiyonu da mevcut. Loom'un ücretsiz versiyonunda standart kalitede video çekebiliyor ve 100 videoyu depolayabiliyorsunuz.

Aylık 10 dolara mal olan profesyonel versiyonunda ise HD videolar çekebiliyor ve sınırsız video depolama hakkına sahip oluyorsunuz. Bunların yanı sıra profesyonel versiyonda farklı kayıt araçlarına erişebildiğinizi ve paylaşmadan önce videoları düzenleyebildiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.