Deckrobot: Sunumlar için yapay zeka destekli tasarım aracı

Deckrobot: Sunumlar için yapay zeka destekli tasarım aracı

DeckRobot, sahip olduğu yapay zeka teknolojisiyle Power Point sunumlarınıza otomatik olarak tasarım şablonları ekliyor. Eğer bu değişik ürüne bir şans vermek isterseniz, DeckRobot'a mail adresinizi bırakarak ücretsiz deneme sürümünden faydalanabiliyorsunuz.

DeckRobot'tan faydalanmak için ilk etapta yükleyeceğiniz sunumda sıkça kullandığınız üç ya da 4 farklı slayt çeşidini seçmeniz gerekiyor. Ardından yaptığınız her bir seçime ilgili formattaki slaytı ekliyorsunuz. Böylece DeckRobot'un yapay zekası sunumlarınızın öğelerine uygun şablonları seçerek e-posta adresinize gönderiyor.

Aynı şekilde sunumunuza yeni fontlar, renkler getiren DeckRobot, kayan objeler gibi detayları düzenleyebiliyor. Yüklediğiniz sunumlar üzerinden DeckRobot'un verilerinize erişmediğini ve onları depolamadığını da ekleyelim. Bu arada sunumlarınızı yükledikten sonra ekibin size geri dönüş yapmasının zaman alabiliyor. Dolayısıyla yetimesi gereken acil sunumlar için ücretsiz denemeden faydalanmanızı önermiyoruz.

Çalışanların sunum hazırlamakla zaman kaybettiğini fark eden DeckRobot, olası kullanıcıları ikna etmek için web sitesinde bir hesap makinesi de bulunduruyor. Çalışanların maliyetini ve powerpoint üzerinde çalışma saatlerini girebildiğiniz bu hesap makinesi, DeckRobot'un iş yerindeki verimliliği arttırabileceğini gösteriyor.

DeckRobot'un ücretsiz deneme sunumundan memnun kalırsanız, bir demo talebi için müşteri hizmetleriyle iletişime geçebiliyorsunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.