Müşteri deneyimi yönetimi için yerli çözüm: Wiseback

İşletmelerin müşterilerinden kolayca geri bildirim toplamalarını sağlayan bir SaaS girişimi olan Wiseback, müşteri deneyimlerini uçtan uca yönetmek isteyen işletmelerin için başarılı bir çözüm sunuyor.
Müşteri deneyimi yönetimi için yerli çözüm: Wiseback

İşletmelerin müşterilerinden kolayca geri bildirim toplamalarını sağlayan bir SaaS girişimi olan Wiseback, müşteri deneyimlerini uçtan uca yönetmek isteyen işletmelerin için başarılı bir çözüm sunuyor. Bulut tabanlı ve yapay zeka destekli bir servis sunan Wiseback, 2017 yılında Hasan Genç tarafından kuruldu.

Şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetilen Wiseback, işletmelerin sms, kiosk, web sitesi, mobil uygulama, e-posta, kare kod gibi farklı kanallar üzerinden anlık geri bildirimler toplamasına imkan sunuyor.

Wiseback'in sunduğu özellikler arasında Dinamik Form Oluşturucu, Kare Kod Entegrasyonu, Kiosk Modu, E-posta ile Anket Gönderimi, İşletme Değişkenleri, Anlık Bildirimler, Mutluluk Oranı, Yanıtları Sınıflandırma, Durum Bilgisi, Omni-channel Yönetim, Hediye/İndirim Kuponları, Çoklu Dil Desteği, Ekran Görüntüsü Alma, Dosya Yükleme, Otomatik Raporlama, Kullanıcı Rolleri, Müşteri Kayıtları ve Web Eklentisinin yer aldığını da ekleyelim.

1 milyondan fazla geri bildirim toplanmasına aracılık etti

API ve SDK ile farklı sistemlere ve mobil uygulamalara entegrasyon imkanı da sağlayan Wiseback, müşteri deneyimi yönetimi için geliştirilse de sunulan özellikler ile çalışan deneyimi yönetimi için de kullanılabiliyor. 12 farklı sektörden, 44 marka için bugüne kadar 1 milyondan fazla geri bildirim toplanmasına aracılık eden Wiseback, müşteri deneyimi yönetimi konusunda faaliyet gösteren önemli rakiplere de sahip.

Yurt dışında SAP tarafından satın alınan Qualtrics, SurveyMonkey CX ve Medallia gibi rakiplere sahip olan Wiseback, Android tabletleri kiosk moduna dönüştüren uygulamaları, kupon özellikleri, gerçek Türkçe verilerle eğittikleri yapay zeka servisi ve gelişmiş kare kod entegrasyonları ile rakiplerinden ayrışıyor.

Abonelik modeli ile gelir elde eden Wiseback, müşterilerine aylık ve yıllık ödeme karşılığında hizmet sunuyor. Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Wiseback, gelecekte Fortune 500 şirketlerine hizmet sunan global bir marka olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.