Talep bazlı yemek sipariş uygulaması Glovo, Ankara'da hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz yılın haziran ayında İstanbul'daki faaliyetlerine başlayan talep bazlı yemek sipariş uygulaması Glovo, Ankara'da da hizmet vermeye başladı.
Talep bazlı yemek sipariş uygulaması Glovo, Ankara'da hizmet vermeye başladı

Geçtiğimiz yılın haziran ayında İstanbul'daki faaliyetlerine başlayan talep bazlı yemek sipariş uygulaması Glovo, Ankara'da da hizmet vermeye başladı. Glovo'nun Ankara'dan önce İzmir'de de kullanıma açıldığını belirtelim.

Glovo, kurulduğu günden bu yana Avrupa, Afrika ve Güney Amerika olmak üzere 3 kıtada ve 15’ten fazla ülkede Madrid, Paris, Milano, Sao Paulo gibi metropoller de dahil olmak üzere 60’tan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. Bugün ise uygulama üzerinden ayda 1 milyondan fazla sipariş veriliyor ve bu siparişler ortalama 35 dakikada kullanıcıya ulaşıyor.

Lokasyon bazlı çalışan bir pazaryeri uygulaması olan Glovo, kullanıcılara bulundukları şehirden istedikleri ürünleri sipariş etme veya başkalarına gönderme fırsatı da sunuyor. Glovo ile birçok restorana, kahve dükkanına, markete telefonunuzdan ulaşabiliyorsunuz. Glovo’nun hizmeti yeme-içme ile de sınırlı kalmıyor. Örneğin “Hediye” kategorisi ile kitapçılara, kozmetik dükkanlarına da yine uygulama ile ulaşmış oluyorsunuz. Ayrıca Glovo, kullanıcıların sadece istedikleri ürünü sipariş edebilmelerinin yanında, siparişlerini canlı olarak haritadan takip edebilmelerine de olanak sağlıyor.

Şu an için Ankara'da belirli bir bölgede faaliyet gösteren Glovo'nun yakın bir zamanda bölge sayısını genişleteceğini söylemek de mümkün. Glovo'yu iOS cihazlarınız için App Store'dan, Android cihazlarınız için Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.