Ethereum'da Constantinople'den sonra İstanbul çatallanması da yolda

Vitalik Buterin ise "Bence bundan sonraki çatallanmanın ismi İstanbul." dedi. Tweet'inde Ethereum geliştirmelerine dair toplantı ajandasını da paylaşan Buterin, böylece takipçilerine Istanbul Çatallanması'nın Yol Haritasını planladıklarını da duyurmuş oldu.
Ethereum'da Constantinople'den sonra İstanbul çatallanması da yolda

Bir sonraki Ethereum çatallanmasında Constantinople ismini kullanacak olan Vitalik Buterin, kripto para ekosistemindeki İstanbul hicivlerine cevap verdi. Bitcoin Foundation kurucusu Charlie Shrem Bizans generalleri problemine atıf yapan Constantinople ismine yönelik espri yaparak  hastagini içeren bir tweet attı.

Bu tweete cevap vermeyi tercih eden Vitalik Buterin ise "Bence bundan sonraki çatallanmanın ismi İstanbul." dedi. Tweet'inde Ethereum geliştirmelerine dair toplantı ajandasını da paylaşan Buterin, böylece takipçilerine Istanbul Çatallanması'nın Yol Haritasını planladıklarını da duyurmuş oldu.

Paylaşılan ajandaya göre İstanbul Çatallanmasının Yol haritası 15 Şubat'ta gerçekleşen toplantıda konuşuldu. 28 Şubat'ta yayına alınacak olan Constantinople çatallanmasının ardından ekip geliştirme önerilerine ve bu geliştirmelere verilecek olan çatallanma isimlerine 17 Mayıs'ta karar verecek.

Dolayısıyla İstanbul ismi 17 Mayıs'tan sonra gerçekleşecek olan oylamada değiştirebilir. Öte yandan geliştiricilerin genellikle Vitalik Buterin'in fikirlerine uyum sağladığını düşünürsek, Constantinople ve İstanbul göndermesi korunabilir.

Eğer ekibin toplantı esnasında neler konuştuğunu merak ediyorsanız yukarıdaki YouTube videosundan çatallanmalarla ilgili detaylara erişebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.