Kullanım sayıları ve özellikleri ile dikkat çeken 5 selfie güzellik uygulaması

Kullanım sayıları ve özellikleri ile dikkat çeken 5 selfie güzellik uygulaması

Sosyal medyanın olmazsa olmazı Selfie oldu. Yazılımcılar için dünya çapında uygulama yapmak için önemli bir alan olurken, sosyal medya kullanıcıları içinse daha iyi fotoğraf paylaşımına hazırlık. Önemli derecede kullanıcı sayısına sahip selfie güzellik uygulamasını sizler için derledik. Gerçek zamanlı filtrelerden, makyaj özelliklerine, kolajlardan vinyetlere kadar birçok özelliği bu 5 uygulamada bulmanız mümkün.

Sweet Selfie

Sweet Selfie Play Store'da en çok öne çıkan Selfie uygulamalarından biri. Ücretsiz olan bu uygulamada kolaj seçeneği ve akıllı düzenleme seçenekleri dikkat çekici. Aynı zamanda çıkarmalar ve filtreler gibi popüler özelliklere de sahip olan Sweet Selfie, blurlama, vinyet ve retro gibi seçenekler de sunuyor. Selfieyi düzenlerken saç stili değiştirme ve diş beyazlatma gibi özelliklerden de faydalanılmasını sağlayan uygulama, bünyesinde makyaj fonksiyonlarına da yer veriyor.

Facetune

16 TL'ye satılan Facetune en güçlü Selfie uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. Portrelerin kolayca düzenlenmesini sağlayan Facetune ile dişler beyazlatabilir, gözlerdeki kırmızı yansıma kaldırabilir, saçlardaki beyazları kapatılabilir. Arka planı bulanıklaştırarak selfilerin odağına kullanıcıyı yerleştiren uygulamanın makyaj fonksiyonlarının bulunduğunu da ekleyelim.

Candy Camera

Selfielere gerçek zamanlı efektler eklemenizi sağlayan Candy Camera'da yüzden fazla efekt bulunuyor. Tıpkı Sweet Selfie'de olduğu gibi çıkartmalar ve kolajlar özelliğine sahip olan Candy Camera Sessiz Kamera özelliğiyle de kamuya açık alanlarda dikkat çekmeden selfie çekmenizi sağlıyor. Uygulamanın öne çıkan özelliklerinden biri de ücretsizce sınırsız video arama. Böylece arkadaşlarınızı yüzünüzde gerçek zamanlı filtreler varken sınırsız bir şekilde konuşabiliyorsunuz.

Beauty Plus

Tıpkı Facetune gibi kullanıcıları aknelerden kurtaran ve dişleri parlatmanızı sağlayan Beaty Plus'ı diğerlerinden ayıran bir özelliği daha var. Selfielerin yanı sıra boydan çekilen fotoğrafları da düzenleyebilen uygulama kullanıcıların daha ince ve daha uzun görünmesini sağlayabiliyor. İlk olarak Asya'da çıkan uygulama, ten rengi tonunu da değiştirmek mümkün. Eller serbest seçeneği sunan Beauty Plus, grup çekimlerinde yüzleri tanıma özelliğine de sahip.

Retrica

Bir Selfie uygulamasının ötesinde fotoğraf düzenleme uygulaması olarak da öne çıkan Retrica, 100'den fazla çıkartması ve anlık olarak uygulanabilen filtreleriyle bir çok kullanıcının gözdesi. Fotoğrafların yanı sıra video ve GIF içerikler oluşturulmasını sağlayan Retrica, basit arayüzü ile kullanıcılarına kullanım kolaylığı da sunuyor. Retrica'yı diğerlerinden ayıran özelliği ise bir topluluğa sahip olması. Böylece kullanıcılar fotoğraflarını oluştururken özel mesajlar aracılığıyla topluluktaki diğer kullanıcılarla iletişim kurabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.