Tim Cook destekli girişim Nebia, "geleceğin duşu" olarak nitelendiriliyor

Şirket yeni ürünü için armatür, evye ve banyo aksesuarları üreten Moen ile ortaklık yaptığını da açıkladı. Nebia Spa Shower 2.0'ın Kickstarter'da görücüye çıktığını da belirtelim.
Tim Cook destekli girişim Nebia,

Silikon Vadisi duş başlığı Nebia, suyu korumak için atomize su damlacıkları kullanan Nebia Spa Shower'ın daha ucuz ve güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürüyor. Şirket yeni ürünü için armatür, evye ve banyo aksesuarları üreten Moen ile ortaklık yaptığını da açıkladı. Nebia Spa Shower 2.0'ın Kickstarter'da görücüye çıktığını da belirtelim.

Nebia, 2014 yılında kurulduğundan beri, çok büyük isimlerler çalışmaya başladı. Örneğin; ürün tasarım mühendisleri daha önce NASA, Tesla ve Apple'da çalışıyordu ve şirket, Tim Cook, Eric Schmidt ve Y Combinator tarafından destekleniyor.

Nebia, halo duş başlığının ve asasının normal duşlara kıyasla 10 kat daha fazla yüzey alanına sahip milyonlarca minik damlacık ile spreylenebileceğini ve işlemde yüzde 65 daha fazla su tasarrufu sağladığını söyledi. Şimdiye kadar, ilk Nebia duşu 100 milyon galon su tasarrufu sağladı ve önümüzdeki iki yıl içinde bir milyar galon tasarruf etme yolunda ilerliyor.

Bu da Nebia'yı geleceğin duş markası haline getirmek için yeterli görünüyor. Nebia'nın termodinamiği nasıl kullandığı konusunda işler çok daha karmaşık. Küçük su damlacıkları oda sıcaklığına maruz kalan yüzey alanını artırıyor, bu da büyük ölçüde ısı yayılmasını hızlandırıyor. Uygulamada bu durum, suyun soğumadan duş başlığından kat edebileceği mesafenin mevcut duşunuzdan çok daha kısa bir yolculuk ettiği anlamına geliyor. Bunu ayarlamak için Nebia, su damlacıklarını üç kez daha hızlı ateşliyor ve ısıyı daha uzun süre korumak için bazı daha büyük damlacık akımlarını koruyor.

Yüzde 65'e kadar su tasarrufu sağlayan Nebia'yı kullanacaklar için akıllardaki en önemli soru "Gerçeken güzel bir temizlik hissi sağlıyor mu?" olarak karşımıza çıkıyor. Kullananların söylemlerine bakılırsa Nebia'nın normal bir duştan pek de farklı bulunmuyor.

Nebia 2.0'ın siyah ve gri mat olmak üzere iki renkte olduğunu ve satışa çıktığında 499 dolardan alıcı bulacağını da belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.