"Mutlu haber" kaynağı Pozy.org 2018 verilerini paylaştı

Geliştirdikleri "mutlu haber süzgeci" ile okuyucularına sadece iyi gelişmeleri sunan bir servis olan Pozy.org, 2018 yılına dair verilerini bir infografik ile paylaştı

Geliştirdikleri “mutlu haber süzgeci” ile okuyucularına sadece iyi gelişmeleri sunan bir servis olan Pozy.org, 2018 yılına dair verilerini bir infografik ile paylaştı. Toplamda 182 bin 216 haberi inceleyen Pozy.org, okuyucularını toplamda 1997 haber ile buluşturdu.

Basit bir çalışma mantığına sahip olan Pozy, entegre olduğu haber kaynaklarından çektiği içerikleri, geliştirdiği duygu analizi motorundan geçirip her bir içeriği puanlayarak önceden belirlenen eşik değerinin üstündeki haberleri okuyucusu ile buluşturuyor.

Yaşam ve Gündem kategorileri ön planda

İçerikler, doğal dil işleme tabanlı duygu analizi motorunun Türkçe'ye uyarlanmış bir takım özel filtrelerinden geçirilerek derecelendiriyor. Eşik değerini aşan haberler Pozy elçileri tarafından titizlikle incelenerek yayına alınıyor. Paylaşılan bilgilere göre Pozy'nin okuyucuları ile buluşturduğu haberlere baktığımızda en çok Yaşam, Gündem, Kültür / Sanat, Eğitim ve Teknoloji konularında haberler ön plana çıkıyor.

Hem Android hem de iOS platformlarında uygula desteğine de sahip olan Pozy, “Neşe” isimli versiyonu ile yeni bir arayüze de kavuştu. Kendisini sosyal girişim olarak konumlandıran Pozy'nin 2019 yol haritasında birçok önemli özelliğini yayına alacağını duyurduğunu da belirtelim. Dilerseniz Pozy uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.