Online PR servisi BültenGönder.in, B2Press adını alarak globale açıldı

Online PR servisi BültenGönder.in, B2Press adını alarak globale açıldı

2016 yılından bu yana, PR hizmetlerini online servis olarak sunan BültenGönder.in globale açıldı ve isim değişikliğine de giderek B2Press adıyla yoluna devam ediyor. Bundan böyle Türkiye’de de B2Press markasını kullanmaya başlayan girişim, 20’den fazla ülkede ondan fazla dilde basın bülteni yazımı, dağıtımı, özel haber röportaj çalışmaları, medya satın alma ve raporlama hizmetleri sunuyor.

Yurt içi gelirlerinde yüzde 400 büyüme

Yaklaşık 30 ülkede haber ajanslarıyla iş birliği yapan B2Press, artık dünya genelinde yurt dışına açılan yerli yabancı birçok markanın haber çalışmalarını da yönetiyor. Yenilenen web sitesiyle Fransızca, İngilizce ve Türkçe olmak üzere 3 dilde hizmet veren B2Press, geçtiğimiz bir yılda yurt içi gelirleriyle cirosal olarak yüzde 400 büyüdüğünü açıklamıştı. Türkiye’de bulunan merkezini Hollanda’ya da taşıyan girişim, son 1 ayda yurt dışı operasyonuyla birlikte ise cirosunu ikiye katlamayı başararak Çin’den ABD’ye, Ortadoğu’dan Pakistan’a birçok ülkede onlarca dilde haber servisi gerçekleştirdi. B2Press üzerinden, 300 binden fazla gazeteciye, 150 farklı kategorideki 17 bin yayına erişilebiliyor. Bugüne kadar eski adıyla BültenGönder.in, yeni adıyla B2Press'in 250’den fazla şirkete paket hizmet verdiğini de hatırlatalım.

Online PR Ajansı B2Press, medyada sesini duyurmakta zorlanan ya da global pazarda çok fazla ajans ve muhatapla iş yapmak zorunda kalan kişi ve kurumlara, online PR hizmeti sunuyor. İletişim çalışmalarını kurum bünyesinde yürüten orta ve büyük ölçekli şirketlerin yanı sıra, bir PR ajansıyla çalışacak kadar bütçesi olmayan girişim ve mikro işletmeler de sunulan hizmetten faydalanabiliyor.

Kullandıkları iş modelini Human As a Service (HuaaS) olarak adlandıran ve sadece bir yazılım üzerinden değil, gerçek kişilerin yönetiminde her çalışmaya özel müşteri temsilcisi sistemiyle çalışan B2Press, her ülkeye özel hazırlanan paketler kapsamında online olarak talep alıyor. Talepler B2Press ekibi tarafından değerlendirilerek, haber değeri taşıyan bir içeriğe sahipse onaylanıyor. Ardından basın bülteni yazılıyor, kurum onayına gönderiliyor. Onayı takiben uygun mecralara gönderiliyor ve yayınlanan haberlerin takibi yapılarak raporlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.