Pil üreticisi Energizer, MWC 2019'da 26 yeni akıllı telefon modeli tanıtacak

Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon üretmeye başlaması ile tüm teknoloji dünyasını şaşırtan Energizer, Mobil Dünya Kongresi 2019'da 26 yeni model tanıtacağını duyurdu.
Pil üreticisi Energizer, MWC 2019'da 26 yeni akıllı telefon modeli tanıtacak

Günümüzün önemli pil üreticilerinden olan ABD merkezli bir Energizer, 26 yeni akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkacağını duyurdu. Geçtiğimiz yıllarda akıllı telefon üretmeye başlaması ile tüm teknoloji dünyasını şaşırtan Energizer, Mobil Dünya Kongresi 2019'da 26 yeni model tanıtacağını duyurdu.

Tanıtılacak olan akıllı telefon modelleri, çentik ekran, 18 bin mAh büyüklüğünde batarya, pop-up kamera ve katlanabilir ekran gibi akıllı telefon dünyasında önemli sayılabilecek özelliklere sahip olacakları. Tabii ki bu özelliklerin tek bir modelde olmayacağını da ekleyelim.

Power Max, Ultimate, Energy ve Hardcase

9to5Google tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu 26 akıllı telefon, Power Max, Ultimate, Energy ve Hardcase olmak üzere 4 farklı akıllı telefon ailesine ayrılacaklar. 18 bin mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olacak olan model Power Max ailesinin en büyük üyesi olacak.

Söz konusu modelin dünyanın en büyük bataryaya sahip olacak olan akıllı telefonu olacağını da ekleyelim. Şu an için en büyük bataryaya sahip olan akıllı telefon modeli ise yine Energizer tarafından üretilen 16 bin mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olan Power Max P16K Pro modeli.

Energizer'ın amiral gemisi modelleri ise pop-up kamera ve gözyaşı şeklide çentik tasarımı gibi özelliklere sahip olacak. Bu modellerin Ultimate akıllı telefon ailesine üye olması bekleniyor. Energizer Ultimate U620S Pop ve U630S Pop ismine sahip olması beklenen modellerin işlemci olarak P70 ve P22 MediaTek Helio işlemcilerini kullanması planlanıyor. Energizer'ın yeni akıllı telefon modellerinin tanıtılması ile birlikte tüm detayları sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.