Clean Mockups ile tasarımlarınızı daha iyi öne çıkarın

Clean Mockups ile tasarımlarınızı daha iyi öne çıkarın

Mock-up uygulamaları hayatı kolaylaştırıyor. Özellikle bir şeyler anlatırken kafanızdaki şeyleri görselleştirebilmeniz, anlattıklarınızı desteklediği için karşınızdaki kişinin işini oldukça kolaylaştırıyor.

Bu amaçla geliştirilmiş birçok araç var tahmin edebileceğiniz gibi. Oldukça geniş kapsamlı özellikleri bulunan bu araçlar bazen olayı daha ileri taşıyarak hazırladığınız tasarımları koda dönüştürmenizi veya tıklanabilir hale getirmenizi bile sağlayabiliyor. Tabii bu tür geniş kapsamlı özellikleri olan araçların bütçeleri de aynı oranda değişebiliyor. Bilgisayarınıza indirmeniz gereken programlar da cabası...

Clean Mockups, hem kafaları çok karıştırmadan sadece uygulama ve web sitesi tasarımlarını sunumlarda daha şık göstermek, tanıtım çalışmalarında kullanmak ve uygulama marketleri için görseller hazırlamak amacıyla geliştirilmiş bir araç. Tarayıcı üzerinden sürükle-bırak yöntemiyle rahatlıkla kullanılabilen bu araç, ücretli ve ücretsiz seçenekleriyle iPhone X gibi yeni ekranların da yer aldığı bir taslak tasarım arşivine sahip.

Potansiyel rakipleri kadar çok özelliği ve geniş bir arşivi olmasa da ücretli versiyonunun aylık 4$ gibi bir fiyat olması ve temiz kullanımıyla ayrıştığını söyleyebilirim.

Hazırladığınız tasarımların arkasını dilediğiniz gibi renklendiriyor olmanız ve ihtiyacınız durumunda png dosyayı da indirebiliyor olmanız bence bir tasarımcı bile olsanız sizi oldukça hızlandıracak bir özellik. iOS ve Android mobil ekranlar, web arayüzleri, farklı açılar ve yan yana sadece görsel üzerinde gösterim gibi seçenekleri ile sunumlar, web sitesindeki alanlar, uygulama marketleri, tasarımcıların portfolyoları ve daha bir çok farklı alanda uygun maliyetli bir çözüm olarak bu aracı deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.