İş Bankası müşterisi olmayana da hizmet vermeye başlayan İşCep'in yeni özellikleri

İş Bankası'nın mobil uygulaması İşCep yenilendi. Yenilenen uygulama, artık İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın herkese hizmet veriyor.
İş Bankası müşterisi olmayana da hizmet vermeye başlayan İşCep'in yeni özellikleri

İş Bankası'nın mobil uygulaması İşCep yenilendi. Yenilenen uygulama, artık İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın herkese hizmet veriyor. İşCep’i indiren tüm kullanıcılar, şifre girişi yapmaya gerek kalmadan İşCep’in pek çok yeni özelliğinden faydalanabiliyor.

İşCep'in yeni özelliklerden bahsedelim;

Mobil Borsa özelliği ile yatırımcılar için gerekli olan pek çok bilgi tek çatı altında toplayabiliyorlar. Borsa yatırımcılarının en önemli ihtiyacı olan borsa fiyat verileri ile Türkiye ve dünyadan ekonomi ve şirket haberlerine topluca tek bir yerden Mobil Borsa alanından ulaşılabiliyor. İşCep kullanıcıları ayrıca borsa fiyat verilerine ücretsiz olarak kolayca erişebiliyorlar. Bununla birlikte güncel döviz kurları ve vadeli hesap faizlerine anlık olarak ulaşmak da daha kolay hâle getirildi. İşCep içerisinden tüm bireyler şifre girişi yapmaya gerek olmadan kurlar arası hesaplama yapabiliyor. Yenilenen İşCep ile bankamatiklerin lokasyonlarına harita üzerinden kolayca ulaşılabiliyor.

Bir başka özellik de kolay başvuru özelliği. İş Bankası müşterisi olmak için İşCep indirerek “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğinden hızlı başvuru yapılabiliyor. Birkaç dakika içinde yapılabilen başvuru sonrası hesap açılış ve Bankamatik Kartı teslimi, tercihe bağlı olarak başvuru sahibinin adresine gidilerek ya da şubede hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanıyor. İş Bankası müşterileri kredi, kredi kartı ve ek hesap başvurularını uygulama içerisinde tek yerden hızlıca yapabiliyor.

İşCep kullanan İş Bankası müşterileri, ayrı bir uygulamaya gerek duymadan, borsa anlık fiyat verilerini ücretsiz görüntüleyebiliyor, pay senedi alım satım işlemlerini kolayca gerçekleştirebiliyor. İşCep Mobil Borsa'da yeni eklenen Teknik Analiz özelliği de bulunuyor. İşCep'te Autochartist firmasının algoritmaları ile tespit edilen teknik formasyonlar yatırımcıların bilgisine genel tavsiye niteliğinde ve anlaşılması kolay bir biçimde sunuluyor.

Mobil Borsa Teknik Analiz, hisse senetlerinin tarihsel fiyat ve hacim verilerine dayanarak hedef fiyat tahminlerinde bulunuyor. Yalnızca yüksek olasılık düzeyine sahip, kalite göstergeleri gelişmiş sonuçlar veren Teknik Analiz formasyonları tespit edildiğinde bildirim almak için alarm da kurulabiliyor. Teknik Analiz özelliği Mobil Borsa kullanıcısı tüm İş Bankası müşterilerine ücretsiz olarak sunuluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.