Instagram'da her fotoğrafa özlü söz ekleyenler için yapay zeka destekli servis: Quoth

Instagram'da her fotoğrafa özlü söz ekleyenler için yapay zeka destekli servis: Quoth

Görselleri yapay zeka kullanarak analiz eden Quoth görsellere otomatik olarak popüler alıntılar ekliyor. Şimdilik sadece iOS cihazlarda kullanılabilen uygulamaya ilk etapta çektiğiniz bir fotoğrafı ya da daha önce kaydettiğiniz bir görseli yükleyebiliyorsunuz. Yüklediğiniz fotoğrafa her hangi bir alıntı eklemeden önce istediğiniz boyuta göre kırpabiliyorsunuz.

Bu işlemin ardından Quoth fotoğrafınızı analiz ederek görsele uygun alıntıları seçmeniz için ekranın alt kısmında sıralıyor.

Bu noktada ekranı kaydırarak birden fazla alıntıyı görselin üstünde test edebileceğinizi de söyleyelim. Size uygun alıntıyı bulduktan sonra görselin renk ayarlarını düzenleyebilir ve son adımda görseli telefonunuza kaydedebilirsiniz.

Quoth'un resmi Instagram hesabında uygulamayı kullanarak oluşturabileceğiniz görsellerden örneklere yer veriliyor. Bu örneklere baktığımızda, Quoth'un sosyal ağların popüler içeriği alıntıları oluşturmak için ideal bir araç söyleyebiliriz.

Ancak Quoth üzerinden oluşturduğunuz görselleri indirirken uygulamanın kendi logosunu görsele yerleştirdiğini de belirtelim. Yine de uygulama içerik üretmekte zorlanan sosyal medya kullanıcılarının tercihi olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.