Apple’ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower'ın üretim sürecine başladığı iddia edildi

İlk olarak 2017 yılının Eylül ayında iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modelleri ile birlikte tanıtılan Apple’ın kablosuz şarj cihazı AirPower'ın uzun süren bekleyişin arından üretime başladığı iddia edildi.
Apple’ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower'ın üretim sürecine başladığı iddia edildi

İlk olarak 2017 yılının Eylül ayında iPhone 8, 8 Plus ve iPhone X modelleri ile birlikte tanıtılan Apple’ın kablosuz şarj cihazı AirPower'ın uzun süren bekleyişin arından üretime başladığı iddia edildi. Apple'ın 2019 yılında AirPower modeli ile karşımıza çıkabileceğini sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık.

Bugün güvenilir kaynaklara dayandırılan haberlere göre Apple, kablosuz şarj cihazı olan AirPower'ın üretimine nihayet başladı. Apple'ın tedarikçilerinden olan Luxshare Precision'dan alınan bilgilere göre AirPower'ın üretimine başlandı. Luxshare Precision firmasının AirPods ve Apple'ın USB-C kablolarının üreticisi konumunda olduğunu da ekleyelim.

İlk olarak 2018 yılında karşımıza çıkacağı açıklanan AirPower, aynı anda birden fazla Apple ürünün kablosuz olarak şarj edilmesine imkan tanıyor. Tanıtıldığı etkinlikte AirPower'ın 2018 yılında satışa sunulacağı açıklanmıştı. 2018 yılı geride kaldı fakat AirPower henüz satışa çıkmadı.

Yeni AirPods ile entegre bir şekilde çalışacak

Hatta geçtiğimiz Haziran ayında teknik sorunların aşılamaması nedeniyle AirPower'ın üretimine başlanamadığı iddia edilmişti. Eğer ortaya atılan iddialar gerçekse Apple’ın kablosuz şarj cihazı olan AirPower, 2019 yılında satışa sunulabilir. Ortaya atılan başka bir iddia ise Apple'ın kablosuz şarj destekli yeni AirPods modelini tanıtacak olması. Entegre bir şekilde çalışabilecek olan 2. nesil AirPods ve AirPower'ın modellerinin aynı anda satışa sunulması pek de sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.