Up group, yerli yazılım firması Proceed Labs'i satın aldı

Proceed Labs, ön ödemeli kart pazarının önemli oyuncularından olan Fransa merkezli Up Group tarafından satın alındı.
Up group, yerli yazılım firması Proceed Labs'i satın aldı

Şirketlerin satış süreçlerini dijitalleştirmeye odaklanan yerli bir girişim olan Proceed Labs, ön ödemeli kart pazarının önemli oyuncularından olan Fransa merkezli Up Group tarafından satın alındı. Up Group'un Proceed Labs girişiminin hisselerinin tamamı için toplamda 14 milyon TL ödediğini de ekleyelim.

19 ülkede kullanılacak

Ürettiği Proceed yazılımı sayesinde B2B alanında iş yapan şirketlerin satış, imza ve ödeme süreçlerini dijitalleştiren Proceed Labs, şirketlerin kar ve verimliliği artırmayı hedefliyor. Proceed yazılımı, satış ekiplerinin tekrar tekrar veri girmek, teklif yaratmak, e-posta yazmak gibi günde 2,5 saat harcadığı, katma değeri satışa göre daha düşük olan operasyonel adımlar otomatikleşiyor.

Bu satın almayla birlikte Proceed yazılımının Up group’un faaliyet gösterdiği 19 ülkede kullanılmaya başlanacağını da belirtelim. İlk olarak Romanya'da kullanılmaya başlanan Proceed yazılımı, 2019 yılında ise Fransa, İtalya ve Meksika gibi ülkelerde kullanılacak.

Altuğ Beşer, Julien Anglade ve Erdem Gelal

Proceed ile, CRM ürünlerinin tam performans kullanılmasına yardımcı olmanın yanı sıra manuel yönetilen satış süreçlerini de dijitalleştirerek satışçıların günde 2,5 saat ayırdıkları satış dışı operasyonel işlerini 15 dakikada tamamlamalarını sağladıklarını dile getiren Proceed Labs Kurucu Ortağı ve CEO'su Altuğ Beşer, Up Group ile birlikte 4 kıtada 19 ülkede tüm satış ekiplerinin süreçlerini dijitalleştirmeyi hedeflediklerini de iletti.

Satın alma süreciyle ilgili açıklamalarda bulunan Up Group Avrasya Müdürü Julien Anglade, çok önemli bir satın alma gerçekleştirdiklerini ve  Türkiye’den üretilen Proceed ürününü, faaliyet gösterdikleri tüm ülkelerde uygulanabilir olduğunu düşündüklerini belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.