PepsiCo otonom araçla öğrencilere atıştırmalık dağıtmaya başladı

PepsiCo ABD'de gerçekleştirdiği bir işbirliği ile üniversite öğrencilerine atıştırmalık dağıtan Snackbot adlı drone'ları test etmeye başladı. Otonom araçlar şimdilik öğrencilere hizmet veriyor.
PepsiCo otonom araçla öğrencilere atıştırmalık dağıtmaya başladı

PepsiCo, Robby Technologies ile gerçekleştirdiği işbirliği ile şirketin otonom araçlarını kullanarak testler yapmaya başladı. PepsiCo'nun markası Hello Goodness tarafından geliştirilen projede, öğrenciler uygulama aracılığıyla otonom araçları kampüs içerisinde kendi ayaklarına kadar çağırabiliyor

ABD'nin California eyaletinde bulunan University of the Pacific öğrencileri, Snackbot adını alan otonom araçlar aracılığıyla atıştırmalık ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Robby Technologies'in geliştirdiği ve 6 tekerlekli otonom araç, yaklaşık 23 kilogram taşıma kapasitesine sahip. Tam şarj olmasıyla birlikte 40 kilometre kadar yol alabilen bu otonom kara drone'ları uygulama aracılığıyla sipariş alıyor ve teslimat gerçekleştiriyor.

Genellikle PepsiCo çatısı altında bulunan farklı ürünleri sunan uygulama ile öğrenciler atıştırmalıklarını bir nebze daha sağlıklı bir ürün çizgisinden seçebiliyor. Zira PepsiCo yarattığı markası Hello Goodness ile de tam olarak bunu amaçlıyor. Uygulama sağlıklı yaşam tarzını tercih eden öğrencileri hedefliyor. Dolayısıyla Hello Goodness markasının altındaki ürün gamı şeker açısından şekersiz ya da daha az şekerli olan ürünleri sunuyor ve daha sağlıklı opsiyonları öğrencilere sağlama konusunda hedeflere sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.