EvdekiBakıcım, yeni ürünüyle birlikte 2018'in öne çıkan rakamlarını paylaştı

Çocuk, bebek, yaşlı ve hasta bakımı konusunda kısa ve uzun süreli hizmet veren girişim EvdekiBakıcım, yeni ürünüyle birlikte 2018 yılında öne çıkan rakamlarını açıkladı. 
EvdekiBakıcım, yeni ürünüyle birlikte 2018'in öne çıkan rakamlarını paylaştı

Çocuk, bebek, yaşlı ve hasta bakımı konusunda kısa ve uzun süreli hizmet veren girişim EvdekiBakıcım, yeni ürünüyle birlikte 2018 yılında öne çıkan rakamlarını açıkladı.

2018 yılında yüzde 300 büyüyen EvdekiBakıcım, bu süreçte 7 binden fazla bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, oyun ablası ve yaşlı bakıcısını bünyesine kattı. 30 binden fazla aileye ulaşan EvdekiBakıcım’da en çok tercih edilen hizmetler ise oyun ablası ve bebek bakıcısı oldu. Samsun’a franchise vererek şubeleşmeye adım atan EvdekiBakıcım'ın Anadolu’da da şubeleşmeye başladığını söyleyebiliriz. Ayrıca EvdekiBakıcım'ın gelirlerinin yüzde 10'unu franchise'ların oluşturduğunu da belirtelim.

EvdekiBakıcım, yeni ürünü olan "EvdekiBakıcım Kurumsal" ile kurumlara da hizmet vermeye başladı. Doğuş Holding, Axa, Tekfen Holding, Eczacıbaşı, Doktortakvimi, Commencis gibi şirketler, EvdekiBakıcım Kurumsal üyesi olarak çalışanlarına ayrıcalık sunmayı hedefliyor. 500 çalışanı olan bir firma, ev hizmetleri sorunu yüzünden yılda 100 bin saat iş gücü kaybı yaşıyor ve durum böyle olunca Türkiye'deki iş dünyası 1 milyar TL'nin üzerinde ekonomik kayıp yaşıyor. EvdekiBakıcım Kurumsal, üye iş yeri çalışanlarının tüm ev hizmetleri ihtiyaçlarını tek bir platformdan pratik şekilde çözmelerine yardımcı oluyor.

Köpek bakıcısı ve ev temizliği

Çalışanlar şu an ücretsiz ilan vererek yatılı ve gündüzlü çalışan çocuk ve yaşlı bakıcıları bulabiliyorlar. Oyun ablası hizmetinden de farklı şekillerde faydalanabiliyorlar. Mesela aile akşam sevdiği bir programı izlerken oyun ablası çocuklarla ilgileniyor veya doğum günü etkinliğinde yine tecrübeli oyun ablaları çocuklarla zaman geçirebiliyorlar. Ayrıca oyun ablaları, çocukların okul sonrası bakımı ile ilgilenerek ailelere destek oluyor. Mart ayı itibarıyla köpek bakıcısı ve ev temizliği hizmetlerini de devreye alacak olan ekip, çalışanların tüm ev hizmetleri ihtiyacını EvdekiBakıcım Kurumsal ile karşılamayı hedefliyor.

Web sitesi tekil ziyaretçi trafiği 2 kat artan ve 2017'de 10 ilde hizmet verirken 2018 sonunda hemen hemen her ilde hizmet vermeye başlayan EvdekiBakıcım, "Kurumsal" ürününü pazara sunması ile beraber yeni bir yatırım turuna da hazırlanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.