Spor merkezleri için abonelik sistemi sunan Sports & Merits, 100 spor merkezine ulaştı

İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Sakarya'da da hizmet vermeye başlayan Sports & Merits, toplamda yaklaşık 10 bin üyeye sahip.
Spor merkezleri için abonelik sistemi sunan Sports & Merits, 100 spor merkezine ulaştı

2017 yılının Temmuz ayında tek abonelik ile farklı spor ve yoga salonlarına sınırsız erişim sağlayan bir girişim olan Sports & Merits'ten sizlere bahsetmiştik. İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Sakarya'da da hizmet vermeye başlayan Sports & Merits, toplamda yaklaşık 10 bin üyeye sahip. Sports & Merits'in 2019 yılı içinde 3 yeni şehirde hizmet vermeyi planladığını da belirtelim.

Toplamda 100'e yakın spor merkezi ile anlaşması olan Sports & Merits, spor merkezlerinin haricinde aktivite merkezlerini de platformuna eklemeye başladı. İlerleyen dönemlerde platforma buz pateni ve kaya tırmanışı gibi aktivitelerin ekleneceğini de belirtelim.

Hande Enes'ten 100 bin dolar tohum yatırımı aldı

Cirosunu son 1 yıl içinde yaklaşık 3 katına çıkaran Sports & Merits, hatırlatmak gerekirse şirket çalışanları için Sinemia benzeri bir sistem sunuyor. Neredeyse tüm sektörlerden müşterilere sahip durumda olan Sports & Merits, Hande Enes'ten 100 bin dolarlık bir tohum yatırımı da aldı. Hande Enes'in bir yatırımcı gibi değil de tıpkı bir girişimci gibi ekibe katkıda bulunduğu belirten Sports & Merits ekibi, söz konusu yatırımı bir "smart money"olarak görüyor.

Alınan yatırımı ürün geliştirme için kullanan Sports & Merits, paylaşılan bilgilere göre kısa zaman içinde yeni bir yatırım haberi ile de karşımıza çıkacak. Özellikle geçtiğimiz son 2-3 ayda ürün geliştirme çalışmalarına tüm hızı ile devam eden Sports & Merits, üyelerinden gelen geri bildirimler sonucunda üyelerin kendi antrenman programlarını yazabilecekleri bir modül de oluşturdu.

Bu modül sayesinde üyeler kimseye ihtiyaç duymadan kendi programlarını oluşturabiliyorlar. Aynı zamanda programlar içinde hareketlerin nasıl yapılacağı ile ilgili detaylar olduğunu da ekleyelim. İlerleyen dönemlerde platforma üye sayfaları ve arkadaş olma gibi özelliklerin ekleneceğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.