Mobil oyunlar için abonelik sistemi sunan AppButiq, yatırım aldı

Mobil oyunlar için abonelik sistemi sunan AppButiq, yatırım aldı

Reklamlardan ve uygulama içi satın alma seçeneklerinden arındırılmış bir mobil oyun deneyimi sunma hedefi ile yola çıkan AppButiq, platformunda yüzlerce farklı oyun barındırıyor. Mobil oyunlar için bir abonelik servisi sunan AppButiq, mobil oyunlar için Netflix benzeri bir kullanım deneyimi vadediyor. Bir yatırım haberi ile de karşımıza çıkan AppButiq, Zeynep Sarılar tarafından kurulan Actuate firmasından yatırım aldı. Yatırımın miktarı veya şirket değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

400'ü aşkın mobil oyuna sahip

Toplamda 400'ü aşkın mobil oyuna sahip olan AppButiq, aylık 24,90 TL ücret karşılığında tüm oyunlara reklamsız ve uygulama içi satın alma seçenekleri olmadan sahip olmanıza olanak tanıyor. Sadece Android platformunda hizmet veren AppButiq, Google Play'den bağımsız olarak çalışıyor. AppButiq'i kullanmak için önce web sitesi üzerinden AppButiq uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Sonrasında ise bu uygulama içinden dilediğiniz mobil oyunları akıllı telefonunuza veya tabletinize indirebiliyorsunuz.

Tabii ki söz konusu mobil oyunları indirmek için cihazınızın ayarlar kısmında bulunan Güvenlik ve Cihaz Yönetimine giderek, Bilinmeyen Kaynakları izin vermeniz gerektiğini de ekleyelim. Bu işlemi yaptıktan sonra AppButiq platformundaki tüm oyunları kolayca indirebilirsiniz. AppButiq'in paylaştığı verilere göre platform içindeki oyunların toplam değerinin 3 bin TL seviyelerinde olduğunu da belirtelim.

Aksiyon, macera, arcade, bulmaca, casual, çocuklar, yarış, spor ve strateji olmak üzere toplamda 10 kategoriye sahip olan AppButiq, eski oyunlardan tutun da günümüzün popüler oyunlarına kadar pek çok oyuna sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.