Keiretsu Forum, lostra ve kuru temizleme girişimi Temiz'e 150 bin TL yatırım yaptı

Keiretsu Forum, lostra ve kuru temizleme girişimi Temiz'e 150 bin TL yatırım yaptı

4 kıtada 54 şubesi ve 3 bine yakın lisanslı yatırımcı üyesi bulunan Keiretsu Forum'un Türkiye ayağı Keiretsu Forum Türkiye, internet üzerinden kapıdan kapıya lostra ve kuru temizleme hizmeti sunan ve kısa zamanda 50 bin kişiye ulaşan yerli girişim Temiz’e 150 bin TL’lik yatırım yaptı.

Zamandan tasarruf ettiren ve hizmetleri kullanıcıların ayağına kadar götüren girişimler son zamanlarda hem globalde hem de ülkemizde fazlasıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu girişimler arasındaki yerini alan girişim Temiz de hem mobil uygulama hem de web sitesi üzerinden hizmet veriyor.

Temiz nasıl çalışıyor?

Temiz, kullanıcılarının temizletmek istedikleri ayakkabı ve giysilerini kendi kuryeleriyle evlerinden ya da belirttikleri adresten, kullanıcının istediği zaman dilimi içerisinde teslim alıyor. Girişim daha sonra belirtilen zaman diliminde gerekli temizlikleri yapılmış olan ürünleri kullanıcıya teslim ediyor. Temiz'i daha önce kullanıp deneyimlemiş biri olarak girişimin gerçekten faydalı olduğunu söyleyebilirim. Çalışan ve kuru temizleme için vakit bulamayan kişiler için önemli bir girişim olan Temiz, kısa sürede 50 bin kullanıcıya ulaştı. Girişim bu rakamı gelecek dönemde daha da artırmayı hedefliyor.

Keiretsu Forum'un teknoloji, tüketim malları, internet, sağlık, enerji, gayrimenkul gibi büyüme gösteren çeşitli sektörlerdeki bini aşkın şirkete, 800 milyon doların üzerinde melek yatırım gerçekleştirilmesine aracılık ettiğini hatırlatalım. Şirketin, Türkiye’de 100’den fazla melek yatırımcısı ve 6 yılda 32 girişime 34 turda 50 milyon TL’den fazla yatırım gerçekleştirdiğinin de altını çizelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.