500 Istanbul, Bulgaristan merkezli Cloudpipes'a yatırım yaptı

Yeni bir yatırım haberi ile kaşımıza çıkan 500 Istanbul, Bulgaristan merkezli Cloudpipes girişimine yatırım yaptığını duyurdu.
500 Istanbul, Bulgaristan merkezli Cloudpipes'a yatırım yaptı

Geçtiğimiz hafta 500 Istanbul'un güvenli yazılımlar oluşturmak için online bir eğitim platformu olan Avatao'ya yatırım yaptığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkan 500 Istanbul, Bulgaristan merkezli Cloudpipes girişimine yatırım yaptığını duyurdu.

Yapılan yatırımın miktarı ve değerlemesi ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını belirtelim. Tıpkı Avatao yatırımında da olduğu gibi 500 Istanbul tarafından yapılan yatırımın ortalama olarak 150 bin dolar seviyelerinde olması sürpriz olmaz. Doğu Avrupa bölgesindeki 8. yatırımını yapan 500 Istanbul, söz konusu yatırımı Launchub ve Brightcap ile yaptı.

Satış ve kurulum kanalları oluşturacak

Bulut tabanlı uygulama entegrasyon servisi olarak servis veren Cloudpipes, özellikle kod yazmayı gerektirmeyen yapısı sayesinde rakiplerinin önüne geçiyor. Esnek yapısı sayesinde dikkatleri çeken Cloudpipes, oldukça kolay bir kullanıma sahip. ABD'den pek çok müşteriye sahip olan Cloudpipes, orta segment firmalara ulaşmayı hedefliyor.

2015 yılında Boris Raicheff, Marco Starace ve Spartak Kabakchiev tarafından kurulan Cloudpipes, şu an 150'den fazla uygulama kanalına da sahip durumda. Aldığı yatırım ile birlikte farklı ölçeklenebilir satış ve kurulum kanalları oluşturacak olan Cloudpipes, ABD penetrasyonunu artırmayı da hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.