Lüks saatler için pazaryeri girişimi Chronoexpert 800 bin euro yatırım aldı

İspanya merkezli lüks saatler için pazaryeri girişimi Chronoexpert, 800 bin € yatırım aldı. 10 farklı ülkede operasyonlarını sürdüren Chronoexpert 2016 yılında kurulmuştu.
Lüks saatler için pazaryeri girişimi Chronoexpert 800 bin euro yatırım aldı

Erkeklerin vazgeçilmez aksesuarları kol saatleri tüm dünyada ciddi bir pazar oluşturuyor. Özellikle lüks saat segmenti de özel bir kitleye hitap ediyor ve müşterilerin bu segmentteki saatlere ulaşması ve satın alma süreçleri bir hayli önemli.

2016 yılında Pablo Martín tarafından kurulan Chronoexpert, bir e-ticaret girişimi olarak lüks saatler için pazaryeri olarak yola çıkmış. Aralarında Rolex, Cartier, Omega ve Breitling gibi üst düzey markaların saatlerini satışa sunan girişimin bünyesinde hem sıfır hem de ikinci el saatler bulabilmek mümkün.

İkinci el lüks saat alınır mı?

Chronoexpert'in en önemli özelliklerinden birisi bu sitedeki saatlerin orijinalliğine güvenebiliyor olmanız. Üst düzey ve lüks saatleri satışa sunan Chronoexpert, bu saatlerin orijinalliğini de kendi garantisi altına alıyor. Özellikle ikinci el satış konusunda Chronoexpert'in ciddi kuralları var.

Bu alanda komisyon ile para kazanan girişim, saatlerin ikinci el satışının yapılmasına aracılık ediyor. Bununla birlikte 14 günlük iade politikası ve 12 aylık ek garanti süresi gibi özellikleriyle saat alan müşterilerin yanında olduğunu gösteriyor. Girişim ciddi meblağların telafuz edildiği ikinci el saat pazarında hem alıcılar tarafını hem de satıcılar tarafını kendine çekmeyi başarıyor.

İspanyol K Fund'dan aldığı 800 bin euro yatırımla daha fazla büyümeyi amaçlayan Chronoexpert hali hazırda şu anda 10 farklı ülkede operasyonlarını sürdürüyor. Bununla birlikte paylaşılan verilere göre, Bilbao merkezli girişim satışlarının yarıdan fazlasını yurt dışına gerçekleştiriyor. Girişim gelen fonu, ürün geliştirme ve yeni insan kaynağına yatırması bekleniyor. Bunun yanında Chronoexpert'in amaçlarından biri de hem ulusal hem de uluslararası pazarlama kampanyaları düzenlemek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.