E-posta servisi INBOX, yeni ürünlerine dair rakamları paylaştı

E-posta servisi INBOX, yeni ürünlerine dair rakamları paylaştı

2018'in Mayıs ayı itibarıyla genel merkezini Kanada'ya taşıyan e-posta servisi INBOX'ın e-posta listelerini otomatik olarak temizleyen aracı INBOXVerify'dan geçtiğimiz yıl size bahsetmiştik. INBOX'ın şimdi de INBOXPartner adlı yeni bir ürünü daha yayına alındı. Girişimin kurucusu Emin Onur Genç bizimle, hem INBOXVerify odağındaki rakamları hem de INBOXPartner'a dair bilgileri paylaştı.

Kullanıcıların iş değiştirme gibi nedenlerle kullanmayı bıraktığı e-posta adresleri, düzenli olarak temizlenmeyen e-posta listelerinin yüzde 20-30’unu oluşturuyor. Ayrıca bir çalışan birden çok yanlış e-posta gönderirse o kişinin adresi kara listeye girebiliyor. Markaya teknik olarak zarar veren bu adresler de açılma oranlarını düşürüp ölçümleri sağlıksız hale getiriyor. INBOXVerify adlı ürünüyle girişim, bu tür teknik sorunlarla karşılaşan adresleri yüzde 98 oranında tespit ettiğini açıklıyor.

Günde 600 bin fazla e-posta adresi temizleniyor

INBOXVerify, kullanılmaya başladığından bu yana geçen 4 ayda, dünya çapından 1200'den fazla kullanıcıya ulaştı. INBOX'ın bu ürünü ile günde 600 binden fazla e-posta adresi temizleniyor. INBOX'ın kurucusu Emin Onur Genç'in söylediğine göre, INBOXVerify'ı dünyadaki örneklerinden ayıran en önemli özelliği, listeyi temizlemeden önce size tahmini olarak yüzde kaçlık hata çıkacağını yüzde 2'lik bir yanılma payıyla söylüyor. Bu sayede eğer liste temiz ise kullanıcı boş yere kredi satın almak zorunda kalmıyor.

Komisyonlar bitcoin olarak da alınabiliyor

INBOX'ın en yeni ürünü olan INBOXPartner ise partnerlerin kazanç, tıklanma ve banner gösterimi gibi birçok raporu alabilecekleri gerçek zamanlı bir arayüz olarak faaliyet gösteriyor. INBOXPartner platformu içinde partnerlerin INBOX'ı daha kolay şekilde kullanabilmeleri için hazır banner, e-posta şablonları ve sosyal medya araçları da bulunuyor. Kullanıcılar hesaplarında biriken komisyonları da istedikleri zaman bitcoin, paypal ve sadece Türkiye'de banka havalesi yöntemleriyle çekebiliyorlar. Çok yeni olan bu platform, an itibarıyla Türkiye'den yaklaşık 120 partner tarafından kullanılıyor. Projenin belki de en dikkat çeken özelliklerinden birisi INBOX'ın kendi müşterilerine INBOXPartner ile ilgili herhangi bir indirim sağlanmıyor oluşu. Böylelikle INBOXPartner'ın tamamen yeni bir girişim gibi hareket ettiğini söylemek de mümkün oluyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.