Fortnite'tan Minecraft benzeri oyun modu: Fortnite Kreatif modu

Battle Royale modu sayesinde adını duyuran ve geniş kitleler tarafından oynanmaya başlayan Fortnite, 7. sezonu ile birlikte yeni Creative oyun modunu görücüye çıkardı.
Fortnite'tan Minecraft benzeri oyun modu: Fortnite Kreatif modu

Fortnite'ın geliştiricisi konumunda olan Epic Games'in Steam rakibi oyun mağazasını açmaya hazırlandığını dün sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Epic Games, 2018 yılında damgasını vuran online oyunu olan Fortnite'a yeni bir oyun modu ile eklediğini duyurdu.

Battle Royale modu sayesinde adını duyuran ve geniş kitleler tarafından oynanmaya başlayan Fortnite, 7. sezonu ile birlikte yeni Kreatif oyun modunu görücüye çıkardı. Battle Pass'e sahip olan kullanıcılar için bugün itibariyle kullanıma sunulan Kreatif oyun modu, oyuncuların çeşitli araçlar kullanarak kendi haritalarını geliştirmelerine olanak tanıyor.

13 Aralık'ta kullanıma sunulacak

Battle Pass'e sahip olmayan kullanıcıların 13 Aralık tarihinde Kreatif oyun modunu kullanmaya başlayabileceklerini de ekleyelim. Minecraft benzeri bir oynanış deneyimi sunan Kreatif oyun modu, dilediğiniz haritayı oluşturarak arkadaşlarınız ile paylaşmanıza olanak tanıyor.

Hayalinizdeki haritayı oluşturmanıza imkan tanıyan Fortnite Kreatif oyun modunun, Minecraft tutkunlarını Fortnite'a çekmesi sürpriz olmaz. Creative oyun modu sayesinde kendi oluşturduğunuz bir haritada oynayabilir veya arkadaşınızın oluşturduğu bir haritaya katılabilirsiniz.

Hatırlatmak gerekirse Fortnite, ilk etapta herhangi bir Battle Royale moduna sahip değildi. İlk çıktığında pek ses getirmeyen Fortnite, Battle Royale modunun oyuna eklenmesi ile birlikte büyük ses getirmişti. Kısacası bir oyun modu sayesinde geniş kitlelere ulaşan Fortnite, yeni Kreatif oyun modu ile önemli bir yükseliş daha yakalayabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.