2018 yılında Twitter Türkiye'de, teknoloji kategorisinde bitcoin ve blockchain ön plana çıktı

Twitter'ın teknolojide 2018 gündemi bitcoin, blockhain oldu.
2018 yılında Twitter Türkiye'de, teknoloji kategorisinde bitcoin ve blockchain ön plana çıktı

2018'e dair listelerimiz yavaş yavaş çoğalmaya devam ediyor. Apple, Google Play Store, Spotify derken dün de Twitter Türkiye odağındaki listeyi sizinle paylaşmıştık. Twitter Türkiye'nin teknolojiyi baz alan listesi ise bugün yayınlandı.

Dünyada ve Türkiye’de yaşanan her şey anbean Twitter’da da yaşanıyor. 2018 yılında Türkiye’nin en çok konuştuğu konuları açıklayan Twitter, Türkiye’deki teknoloji eğilimini de ortaya koyan verileriyle de dikkat çekiyor. Twitter’ın verilerine göre Türkiye, teknoloji alanında bu yıl en çok kripto para birimi bitcoin'i konuştu.

Bitcoin, blockchain, cryptocurrency kavramları, 2018'de Twitter Türkiye'nin gündemini oluşturdu. Twitter’ın verilerine göre, Türkiye’de bu kavramlara olan ilgi ciddi anlamda büyük. Popülerliğiyle teknoloji alanında öne çıkan bu kavramlar, aynı zamanda genel olarak da Türkiye’nin 2018 yılında en çok konuştuğu konular arasında üst sıralarda yer alıyor.

Türkiye’nin Twitter’da 2018 yılında en çok konuştuğu teknoloji hashtag'leri:

  1. bitcoin
  2. blockchain
  3. cryptocurrency

Twitter'ın paylaştığı genel verilere buradan ulaşabilir, merak ettiklerinizi daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.