Artırılmış gerçeklik destekli sanal ortak çalışma alanı: Spatial

Dünyanın herhangi bir yerinde bulunan ekip arkadaşlarını artırılmış gerçeklik sayesinde aynı odada buluşturabilen Spatial, remote çalışan ekipler için oldukça başarılı bir alternatif.
Artırılmış gerçeklik destekli sanal ortak çalışma alanı: Spatial

Özellikle uzaktan çalışan ekipleri bir araya getirme amacı ile geliştirilen Spatial, artırılmış gerçeklik destekli bir ortak çalışma alanı olarak hizmet veriyor. Dünyanın herhangi bir yerinde bulunan ekip arkadaşlarını artırılmış gerçeklik sayesinde aynı odada buluşturabilen Spatial, remote çalışan ekipler için oldukça başarılı bir alternatif.

2016 yılında kurulan Spatial, iNovia Capital, Expa (founded by Garrett Camp), Lerer Hippeau, Leaders Fund ve Samsung NEXT gibi firmalardan tohum yatırımı almayı da başardı. Artırılmış ve sanal gerçeklik teknolojileri üzerine çözümler üreten Spatial, Anand Agarawala ve Jinha Lee tarafından kuruldu.

Farklı cihazlardan kullanılabiliyor

Artırılmış gerçeklik desteği sayesinde kullanıcılarının oldukça gerçekçi avtarlarını oluşturan Spatial, tek bir artırılmış gerçeklik cihazına da bağımlı değil. HoloLens, MagicLeap, VR, PC veya akıllı telefon aracılığı ile kullanılabilen Spatial, 3d modellerin, videoların, fotoğrafların, dokümanların ve web sitelerinin paylaşılmasına da olanak tanıyor.

Spatial ile yaptığınız çalışmalar otomatik olarak sisteme kaydediliyor. Kaydedilen çalışmaların kullandığınız cihaz fark etmeksizin bir sonraki girişinizde otomatik olarak karşınıza çıkacağını da ekleyelim. Dilerseniz Spatial içinde başka bir oda açarak yeni bir çalışmaya başlayabilir veya daha önceki çalışmalarınıza devam edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.