Kolay İK, global ürünü "Kolay" ile yurt dışına açıldı

Kolay İK, izin, performans değerlendirme ve personel yönetimine odaklanan Kolay adını verdiği yeni global ürünüyle yurt dışında da faaliyet göstermeye başladı.
Kolay İK, global ürünü

Bulut tabanlı personel yönetimi ve insan kaynakları platformu Kolay İK, izin, performans değerlendirme ve personel yönetimine odaklanan Kolay adını verdiği yeni global ürünüyle yurt dışında da faaliyet göstermeye başladı. Kolay İK, geçtiğimiz sene gerçekleştirilen üçüncü yatırım turunda, Almanya merkezli Monkfish Equity ‘den 1 milyon dolar yatırım alarak globale açılacağının sinyallerini vermişti.

Kolay İK, global ürünü Kolay ile yeni pazarlara girerek küresel bir marka olmayı hedeflediğini açıkladı. 26 Kasım Pazartesi günü tanıtılan Kolay’a farklı ülkelerden 200 şirket kayıt oldu. İlk 24 saatte ise 2 şirket, Kolay uygulamasını satın aldı. Kolay web uygulaması da Product Hunt’ta günün en çok oy alan 4. uygulaması olarak listelendi. Türkiye pazarında kolayik.com üzerinden hizmet vermeye devam eden girişim, globalde ise kolay.io adresini kullanacak.

Türkiye’de son 1 yılda 7 kat büyüyerek 14 binin üzerinde şirket ve 180 binin üzerinde çalışana hizmet vermeye başlayan Kolay İK'ya Ağustos ayında İngilizce dil desteği eklendi. Girişim bunun ardından hem Android hem de iOS için yayında olan uygulamalarını yeniledi.

Kolay İK'nın Kurucu Ortağı Efecan Erdur, Kolay İK'nın girişim olmasından kaynaklanan doğası gereği sürekli ve ölçeklenen şekilde büyümeyi hedeflediğini; hem takımlarının büyüdüğünü hem de ürün yelpazeleri ile faaliyet gösterdikleri pazarların genişlediği açıkladı. İngilizce dil desteği ile birlikte yurt dışında halihazırda kullanılmaya başlanan Kolay İK'nın "Kolay" ile daha fazla ülkeye ulaşacağını açıkladı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.