HotelRunner ve Fulltrip yeni iş birliğini duyurdu

HotelRunner ve Fulltrip yeni iş birliğini duyurdu

Turkcell'in desteğiyle kurulan seyahat platformu Fulltrip, dijital satış ağı ve kanal yönetim platformu HotelRunner ile işbirliğine imza atttı. Bu noktada HotelRunner'ın 193 ülkede 45 binden fazla tesisi bünyesinde bulundurduğunu hatırlatalım. İş birliği kapsamında HotelRunner platformundaki tesisler, Fulltrip aracılığıyla, Türkiye’nin önde gelen markaları Turkcell ve Garanti Bankası’nın müşterilerine doğrudan ulaşacak.

Bunun yanı sıra tesisler, BIP, Platinum, Salla Kazan, Dergilik, Fizy, TV+, Sarı Kutu ve TİM dahil olmak üzere Turkcell'in tüm alternatif dağıtım kanallarında duyurulma ve her müşteri segmenti için farklı ve ayrıcalıklı kampanyalar sunma fırsatına erişecek. 

Tohumları ilk olarak Fulltrip’in hayata geçmesiyle birlikte atılan bu yeni işbirliği, kısa süre önce ilk tesislerin kabul edilmesiyle  başladı. Bu işbirliğiyle birlikte artık kullanıcılar HotelRunner üzerinden Fulltrip hesaplarını kolayca oluşturabiliyor. Aynı zamanda tesislerin tam kapsamlı entegrasyon ile fiyat ve müsaitliklerini yönetebildiğini, içeriklerini güncelleyebildiğini ve Fulltrip’in dağıtım sağladığı tüm kanallardan rezervasyon alabildiğini belirtelim.

Bir aydan kısa bir süre içerisinde 100’ün üzerinde tesisin Fulltrip üzerinden satışa hazır hale getirildiği iş birliğinde, ortak hedef ise 2019 yılı içerisinde 1.500 tesisi alternatif dağıtım kanallarıyla buluşturmak.

Fulltrip İş Geliştirme Müdürü Sonat Balkan yaptığı açıklamada HotelRunner iş birliği ile sadece entegrasyon değil aynı zamanda binlerce tesisi dijital ortamda kontratlayabilme imkanı elde ettiklerini belirtti:

“HotelRunner’ın başta Türkiye olmak üzere tüm dünyadaki geniş tesis envanteri ile anlık eriştiğimiz tesis sayısını binler seviyesine çekmeyi hedefliyoruz. Tüm kontratlı tesislerimizin sadece HotelRunner üzerinden bizimle iletişim kuracağı bu güçlü teknolojik altyapı ile erişim sağladığımız alternatif satış kanallarından tesislerimizin gelirlerini artıracağız. Bu sebeplerle HotelRunner ile yaptığımız stratejik ortaklığa çok önem veriyoruz”

 Fulltrip ile gerçekleştirdikleri iş birliği üzerine konuşan HotelRunner Satış ve İş Geliştirme Direktörü Cihan Coşkuntuncel ise bu konuda şunları söyledi:

Sektörün dinamik ve yenilikçi iki firması olarak önemli bir birlikteliğe imza attık. Tesislerimize, Turkcell’in ürün ve servislerinin desteğiyle seyahat kavramına yeni bir anlayış getiren Fulltrip aracılığıyla alternatif satış kanalları ve yeni misafirler kazandıracağımız için çok memnunuz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.