Bitcoin 4 bin doların altını gördü

Geçtiğimiz haftadan bu yana düşüşüne devam eden bitcoin dün itibariyle 4 bin doların altını gördü. Oldukça kısa sürede büyük bir düşüş yaşayan bitcoin, dün 3 bin 800 dolar seviyelerine kadar geriledi.
Bitcoin 4 bin doların altını gördü

Geçtiğimiz hafta Londra'da Blockchain Venture Summit konferansımızı düzenlediğimizi sizlere aktarmıştık. Blockchain Venture Summit sahnesine çıkan alanında uzman pek çok konuşmacı bitcoinin fiyatının düşmesi nedeniyle yatırım yapmak için uygun bir zaman olduğunu dile getirmişti.

Geçtiğimiz haftadan bu yana düşüşüne devam eden bitcoin dün itibariyle 4 bin doların altını gördü. Oldukça kısa sürede büyük bir düşüş yaşayan bitcoin, dün 3 bin 800 dolar seviyelerine kadar geriledi. Bu düşüşün sadece bitcoine özel olmadığını bitcoinin düşüşü ile birlikte altcoinler de önemli düşüşler yaşadı.

Coinmarketcap.com verilerine göre kripto para dünyasının en değerli 10 kripto para biriminin 9'u 24 saat içinde yaklaşık yüzde 13-14 oranlarında değer kaybetti. Kripto para dünyasının bitcoin ile birlikte en önemli oyuncularından olan Ethereumun fiyatı ise dün 111 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Tekrar yükselişe geçti

Bu sabah itibariyle bitcoinin tekrar yükselişe geçerek 4 bin doların üzerine çıktığını da ekleyelim. Yüzde 8,53 oranında yükselen bitcoin 4 bin 75 dolar seviyelerine yükseldi. Bitcoin ile birlikte yükselişe geçen Ethereum ise yüzde 9,31 oranında yükselerek 116 dolara kadar yükseldi.

Hem bitcoinin hem de tüm kripto para ekosisteminin uzun zamandır düşüşte olduğu bir gerçek. Bu dönemin kripto para yatırımı yapmak için doğru bir zaman olup olmadığını ise ilerleyen süreçte göreceğiz. Bitcoinin fiyatı ve kripto paralar ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.