E-ticarette fuar dönemi

D&R ve idefix e-ticarette fuar dönemini başlattı. D&R'ın geçtiğimiz yıl ilk kez web sitesinde başlattığı “Oyuncak Fuarı”, bu yıl ikinci sürümüyle devam ederken, idefix tarafından bu yıl 16.cısı düzenlenen ‘Sanal Kitap Fuarı’ 19 Kasım'da başladı.

Çocuklara ve yetişkinlere yönelik dünyaca ünlü markalara ait oyuncak ve oyunların yer aldığı D&R'ın oyuncak Oyuncak Fuarı, Kasım ayının sonuna kadar sürecek. Fuar boyunca 0 -3 yaş arası özel bebek oyuncakları, meraklı minikler için eğitici oyuncaklar, puzzlelar, deney setleri, yaratıcı çocuklar için oyun hamurları, boyama kitapları, parmak boyalar, hem küçüklerin hem büyüklerin yanından ayıramayacağı kahramanların peluş ve oyuncakları indirimde olacak.

Aynı zamanda yetişkinlerin ilgisine sunulan koleksiyon oyuncaklarının, uzaktan kumandalı oyuncakların, birleştir & oyna setlerinin, puzzleların ve kutu oyunlarının sitede yüzde 50’ye varan indirimlerle bulunacağını belirtelim.

Bu sanal fuarda; Anatolian, LOL, LEGO, Nerf, Educa, Pj Masks, Play-Doh, Harika Kanatlar, Hasbro Games, Galt, Barbie, Revell, Littlest Pet Shop, Hot Wheels dahil olmak üzere 3 bin çeşit ürün ve 100’ün üzerinde marka da özel indirimli olarak oyuncak tutkunlarıyla buluşuyor.

idefix Sanal Kitap Fuarı 

Türkiye’nin en köklü online kitabevi idefix tarafından bu yıl 16. kez düzenlenen Sanal Kitap Fuarı 19 Kasım'da başladı. 6 hafta boyunca 11 milyondan fazla ziyaretçiye ulaşması beklenen Sanal Kitap Fuarı’nda 2500 yayınevi ve 170 bin kitapta yüzde 60'a varan indirimler sunuyor.

Fuar boyunca, Jo Nesbo ve Yuval Noah Harari gibi isimlerin yanı sıra, Murat Menteş, Nermin Yıldırım ve Burak Aksak gibi pek çok ünlü yazarın röportajları da okuyucularla buluşacak. Farklı ilgi alanlarına sahip okuyuculara ayrıntılı okuma listeleriyle yol gösteren idefix, fuarda Reşat Ekrem Koçu’nun yıllardır gün yüzüne çıkmayı bekleyen tefrikaları ve sürpriz yazarların dijital ortamda ilk kez yayımlanacak öykülerine de yer verecek. Fuar kapsamında çok sayıda yazar, eleştirmen ve editörün katılımıyla 2018 yılının En İyi 50 Romanı'nın seçileceğini de belirtelim.

Görünen o ki; yakın zamanda gerçekleşen İstanbul Tüyap Kitap fuarının coşkusu okurlar için idefix'te de devam edecek. Üstelik son haftalarda e-ticaret sitelerini Black Friday ve Singles Day kapsamında yaptığı indirimler, D&R ve idefix'in fuarlarında da kendini gösterecek.

Yorumlar
  1. İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    İlk Yorumu yazmak ister misiniz?

    Yorum Yazmak için Giriş Yap
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.