Uygun fiyatlı yerli akıllı telefon: Vestel Venus V6 incelemesi

Vestel'in uygun fiyatlı akıllı telefon modeli olan Vestel Venus V6 incelemesi ile karşınızdayız.

Uygun fiyatlı bir yerli akıllı telefon modeli olarak karşımıza çıkan Vestel Venus V6 incelemesi ile karşınızdayız. 8,1 mm kalınlığa ve 156 gram ağırlığa sahip olan Vestel Venus V6 modelinin arka kısmının metal çerçevelerinin ise plastik olduğunu da ekleyelim. USB Type-C bağlantısına sahip olan Venus V6, siyah ve altın olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.

Arka kısmında parmak izi sensörüne de sahip olan Vestel Venus V6, fiyatına oranla başarılı bir tasarım sunuyor. 5,7 inç büyüklüğünde 1440 x 720 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan Vestel Venus V6 modelinin ekranı Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Oldukça kalın çerçevelere sahip olan Vestel Venus V6'nın PPI değeri ise 282. Gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 450 işlemcisinden alan Vestel Venus V6, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamaya sahip. microSD kart desteğine de sahip olan Vestel Venus V6, Android Oreo işletim sistemini kullanıyor.

QuickCharge V3.0 hızlı şarj desteği!

Genelde uygun fiyatlı modellerde karşımıza çıkan Dahili FM Radyo desteğine de sahip olan Vestel Venus V6, özellikle kamera özellikleri ile ön plana çıkıyor. Arkasında 13 ve 5 megapiksel olmak üzere çift kameraya sahip olan Vestel Venus V6, önde ise 8 megapiksellik bir kamera tercih etmiş.

Her iki kamerayla da Full HD video kaydı yapabilen Vestel Venus V6, başarılı bir pil ömrü sunuyor. 3 bin 366 mAh büyüklüğünde bir bataryaya sahip olan Vestel Venus V6, QuickCharge V3.0 hızlı şarj desteğine de sahip. Son olarak cihazın fiyatından bahsedecek olursak Vestel Venus V6, 1699 TL fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.