500 bin dolar tohum yatırımı alan kupon platformu: Once Coupon A Time

Once Coupon A Time, online mağazaların indirim kuponlarına kolay erişim sağlamak amacıyla geliştirilmiş indirim rehberi olarak faaliyet gösteriyor.
500 bin dolar tohum yatırımı alan kupon platformu: Once Coupon A Time

Günümüzde alım gücü gittikçe azalırken kişiler de indirimler, kuponlar gibi kolaylık sağlayacak yöntemlerin peşine düşüyorlar. Hızlı bir yükselişte olan e-ticaret siteleri ise bunu fırsat biliyor ve özellikle 11.11, Black Friday gibi dönemlerde ya da özel günlerde sunduğu indirimleri artırıyor, bu indirimlere ek olarak da kullanıcılara çeşitli kupon imkanları sunuyorlar.

Once Coupon A Time isimli yerli platform, online mağazaların indirim kuponlarına ve offline mağazaların e-broşürlerine kolay erişim sağlamak amacıyla geliştirilmiş indirim rehberi olarak faaliyet gösteriyor. Once Coupon A Time kendi tabiriyle, tüketiciyi daha fazla alışveriş yapmaya değil, daha fazla tasarruf etmeye teşvik ediyor. Girişimin ayrıca Inshopping adlı tüketici psikolojisi ve alışveriş alışkanlıkları odaklı bir sosyal medya platformu bulunuyor. Bu platforma kullanıcılar konuyla ilgili olarak kendi yazılarını, makalelerini ekleyebiliyorlar.

500 bin dolarlık tohum yatırım

2018'in Haziran ayında, Ali İslambay ve Hakan Koçyiğit tarafından kurulan Once Coupon A Time, hem Türkçe hem de Lehçe olarak hizmet veriyor. Şu anda Polonya ve Türkiye'de 15 bin kayıtlı aktif kullanıcısı bulunan platformun Romanya merkezli Türk menşeli bir firma olan Sterk’ten 500 bin dolar tohum yatırım aldığını da belirtelim. Sterk'ün, bu yıl içerisinde özelleştirilmesi yapılan Burdur Şeker Fabrikası ihalesini 487 milyon TL’lik teklifle kazanan konsorsiyumda yer alan iki firmadan biri olduğunu da hatırlatalım.

Hemen bir dipnot düşelim; yakın bir zamanda Polonya pazarına giriş yapan platformun trafik akışı ise geçtiğimiz aya göre yüzde 390 arttı.

Girişim öncelikli hedefini "Polonya’da daha aktif olup 2019 sonuna kadar sektörde daha etkin olabilmek" olarak açıklanıyor. Once Coupon A Time'ın diğer hedefleri ise yeni yılın ilk çeyreğinde Krakow’da bir ofis açıp tüm operasyonlarını oradan yönetmek ve yıl sonuna dek Romanya, Ukrayna, Rusya gibi pazarlara girmek diyebiliriz.

Once Coupon A Time'ı buradan inceleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.