Webrazzi Developer 2018 workshoplarını kaçırmayın!

Dün itibariyle programını yayınladığımız Webrazzi Developer 2018 konferansımızın kaçırılmaması gereken alanlarının başında workshoplar yer alıyor. 
Webrazzi Developer 2018 workshoplarını kaçırmayın!

15 Kasım Perşembe günü düzenleyeceğimiz Webrazzi Developer 2018 konferansımıza sadece iki gün kaldı. Dün itibariyle programını yayınladığımız Webrazzi Developer 2018 konferansımızın kaçırılmaması gereken oturumların bazıları da Workshoplar.

Perşembe günü, Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleştireceğimiz Webrazzi Developer 2018 konferansımızda 3 adet workshopumuz olacak.

Günün ilk workshopu Fitwell'den Batıkan Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek olan "Siri Shortcuts: Kullanışlı Kestirmelerle En Sık Alınan Aksiyonları Kolaylaştırmak" olacak.

11.30'dan 12.10'a kadar sürecek olan "Siri Shortcuts: Kullanışlı Kestirmelerle En Sık Alınan Aksiyonları Kolaylaştırmak" workshopu adından da anlaşılabileceği üzere Siri kısayollarının hayatınızı nasıl kolaylaştırabileceğine odaklanacak.

12.10'da başlayacak olan ikinci workshop ise Colendi'den Erbil Eren tarafından gerçekleştirilecek. "İlk dApp'inizi nasıl oluşturursunuz?" adındaki workshop 12.30'da sonlanacak. Webrazzi Developer 2018'in son workshopu ise IBM Cloud DevEx Ekibi tarafından gerçekleştirilecek olan "IBM CLoud ve Servisleri" workshopu olacak.

Alanında uzman önemli isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı Webrazzi Developer 2018 için dilerseniz hemen şimdi yerinizi ayırtabilir ve Webrazzi Developer 2018 programına buradan ulaşabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

  

Gümüş Sponsor

 

Destekleyen

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.