Webrazzi Developer 2018'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Developer 2018'in ikinci tur konuşmacıları belli oldu!

Webrazzi Developer 2018, 15 Kasım Perşembe günü, Wyndham Grand İstanbul Levent'te gerçekleşiyor. Büyük veri, Türkiye’de yazılım üretmek ve ihracatı, blockchain, sunucusuz mimariler, çevik yazılım geliştirme, endüstriyel yazılım gibi konu başlıklarını konuşacağımız konferansımızın ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizinle paylaşmıştık.

Yazılım ve geliştirmeyi odağına alan Webrazzi Developer 2018’in ikinci tur konuşmacıları da belli oldu.

Comodif CTO'su Aykut YılmazOnboardio'nun Kurucusu Baran ÖzbekACM'in Yönetici Ortağı Barış Bal, Fitwell Ürün Yöneticisi Batıkan ErdoğanColendi'nin CTO'su Erbil ErenTürkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aran,  Craftbase'in Kurucu Ortağı Lemi Orhan Ergin, Insider'ın Kurucu Ortakları Mehmet Sinan Toktay ve Muharrem DerinkökApinizer'ın CEO'su Oğuz Aslantürk ve Apple Design Awards 2018'de ödül alan Oddmar'ın yaratıcısı Mobge Kurucu Ortağı Özgür Taşkın konferansımızın açıklanan yeni konuşmacıları oldu.

Webrazzi Developer 2018 için dilerseniz hemen şimdi yerinizi ayırtabilirsiniz.

Webrazzi Developer 2018’de ana sahnede gerçekleşecek sunum ve paneller haricinde workshop salonlarında daha teknik ve detaylı bir içerikte paralel sunumları ve hareketli bir fuaye alanı da sizleri bekliyor.

Webrazzi Developer 2018 hakkındaki detaylar için bizi takip etmeye devam edin. Ayrıca konferansımıza havale ya da online ödeme yöntemleriyle bilet almak içinse bilet.webrazzi.com’u ziyaret edebilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

  

Gümüş Sponsor

 

Destekleyen

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.