Pazarlama merkezli iş ortaklıkları yönetim platformu Partnerize'a 9 milyon dolar yatırım geldi

Partnerize'ın 9 milyon dolar topladığı yatırım turu, global teknoloji danışma ve yatırım şirketi GP Bullhound tarafından yönetildi.
Pazarlama merkezli iş ortaklıkları yönetim platformu Partnerize'a 9 milyon dolar yatırım geldi

Global markalar için ortak pazarlama yazılımı sağlayıcısı Partnerize, 127 milyon değerleme ile 9 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Partnerize'ın 9 milyon dolar topladığı yatırım turu, global teknoloji danışma ve yatırım şirketi GP Bullhound tarafından yönetildi. Bu yatırımla birlikte Partnerize, hızlı büyüyen küresel işletmeler listesinde, Slack, Spotify, Unity ve Tradeshift gibi mevcut GP Bullhound portföy şirketlerine katılmış oldu.

Yatırım, ek satış ve pazarlama ağını genişletmek için kullanılacak; şirketin SaaS iş ortağı yönetim platformunda orta ölçekli ekosistemin daha fazla büyümesini ve geliştirilmesini destekleyecek. Yatırımın bir kısmı da ikincil amaçlar için kullanılmak üzere ayrılacak.

Partnerize'ın Kurucu Ortağı ve CEO'su Mal Cowley, GP Bullhound'ın yıllardır kendilerini desteklediğini, bu ek fonun da teknoloji alanında ilerlemelerine büyük katkı sağlayacağını belirtti. Cowley, aynı zamanda 9 milyon dolarlık yatırımın müşteri portföylerine de katkısı olacağını sözlerine ekledi. GP Bullhound'ın Yönetici Ortağı Hugh Campbell ise Partnerize'ın büyümesine katkıda bulunabildikleri için mutlu olduğunu, ekibi uzun süredir tanıdıkları için böyle bir yatırım yapmaya gerek duyduklarını söyledi.

Partnerize, markalara iş büyümesi sağlayan güçlü iş ortaklıkları kurulmasına yardımcı oluyor. Partnerize İş Ortağı Yönetimi Platformu (PMP) da yapay zeka kullanan ortak pazarlama programlarının gelecekteki sonuçlarını oluşturmak, yönetmek, analiz etmek ve tahmin etmek için uçtan uca SaaS tabanlı bir çözüm olarak faaliyet gösteriyor. GP Bullhound ise girişimcilere işlem tavsiyesi ve sermaye sağlayan bir teknoloji danışmanlığı ve yatırım firması olarak hizmet veriyor. 1999 yılında kurulan şirketin Londra, San Francisco, Stockholm, Berlin, Manchester, Paris, Hong Kong, Madrid ve New York'ta ofisleri bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.